Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum să-ţi transformi hobby-ul într-un job


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

122608780.jpg

 

 

 

 

 

Dragoste cu de-a sila nu se poate, nici in cuplu, nici la birou. Daca slujbele pe care le-ai incercat pana acum nu ti se potrivesc si pace e timpul sa te reprofilezi. Cu siguranta ai o multime de hobby-uri pe care le poti transforma in joburi, iar acum este mai indicat ca oricand sa faci asta.

 

Pentru inceput gandeste-te care sunt activitatile care-ti aduc cea mai mare satisfactie si cu care-ti petreci cea mai mare parte din timp si apoi gandeste-te cum ai putea sa le valorifici astfel incat pasiunea ta sa fie la un moment dat remunerata.

 

1. Bucatar

Daca ti-ai cumparat cartea “Mananca si arata bine”  inseamna ca-ti place la nebunie sa gatesti preparate sanatoase si apetisante. Din pacate momentan mancarea ta este laudata doar de membrii familiei. Pentru inceput, deschide-ti un blog de mancare, gateste, fa poze preparatelor si apoi descrie cum le-ai pregatit. In timp, vor aparea followerii, vei fi invitata la tot felul de evenimente de cooking, ai putea sa urmezi chiar niste cursuri si poate vei ajunge sa gatesti intr-un restaurant.

 

2. Muzician

Iti place la nebunie sa canti la un instrument sau folosindu-te doar de voce insa sansa nu ti-a suras pana acum. Te sfatuiesc sa incerci sa te inscrii la unul dintre multele show-uri de talente pentru a-ti castiga faima. Daca nu ai reusit din prima, nu trebuie sa disperi. Mai incearca, iar in timpul in care astepti sa ti se indeplinesca visul, poti oferi lectii contracost celor care doresc sa se specializeze in acest domeniu.

 

3. Sportul

Daca miscarea este viata ta, atunci de ce sa nu o transformi si intr-o cariera de succes? Urmeaza cursurile necesare pentru a te transforma intr-un instructor de sport cu diploma si apoi specializeaza-te in domeniul care te atrage. E timpul sa insufli si altora dragostea ta!

 

4. Fotograf

Ai descoperit cat de mult iti place sa faci poze cu telefonul. Apoi ti-ai cumparat un aparat foto semiprofesionist si ai inceput sa citesti tot mai multe despre fotografie. Treci la pasul urmator. Afla ce prieteni se casatoresc si propune-le sa le faci tu albumul de nunta. Prima data fa-o gratis. Apoi, daca iese bine, cu siguranta vor aparea noi si noi doritori de poze frumoase. Cu banii castigati asa poti urma un curs de specialitate si daca esti cu adevarat talentat, vei fi remarcat.

 

5. Make-up artist

Daca-ti place sa te joci cu culorile fardurilor mai ceva ca Picasso si esti pasionata de tot ce inseamna domeniul frumusetii, ar fi pacat sa nu-ti transformi aceste hobby-uri intr-un job. Urmeaza un curs de specializare si apoi procedeaza precum fotograful. Machiaza intai cateva prietene care merg la o nunta, apoi ele iti vor recomanda noi si noi cliente. Vei castiga destul cat sa-ti cumperi o trusa completa si sa-ti perfectionezi trainingul.

 

 

SURSĂ: Andreea Raicu.

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.