Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla


NorbY.
 Share

Recommended Posts

Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla - Poza 1

 
Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reușit să convingă 55 de oameni să-și cumpere o Tesla și va primi cadou viitoarea generație Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare inițiat de companie.

 

 
Programul Tesla de răsplătire a celor care le aduc clienți noi are din nou rezultate. Acum doi ani, norvegianul Bjorn Nyland, unul dintre primii clienți ai lui Model S din țara nordică, a reușit să convingă zece oameni să cumpere un Tesla Model S nou și a fost răsplătit cu o Tesla Model X din seria limitată Founder’s Edition.

 

Performanța nordicului a fost depășită acum de Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite care a reușit să convingă 55 de clienți să cumpere o Tesla. Prin urmare, compania îl va răsplăti cu viitoarea generație Tesla Roadster, așa cum prevede programul de recomandări al companiei.

Americanul este cunoscut pentru clipurile de pe canalul său de Youtube unde postează informații săptămânale referitoare la mașinile Tesla. Este același loc unde a reușit să convingă cei 55 de clienți să cumpere Tesla Model S sau Model X.

Înainte ca viitoarea Tesla Roadster să ajungă la el, compania trebuie să verifice dacă mașinile sale electrice ajung la cei 55 de clienți recomandați de american.


Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.