Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vor să devină “campioni globali”: grupul VW se gândește să listeze la bursă camioanele Scania și MAN


NorbY.
 Share

Recommended Posts

Vor să devină “campioni globali”: grupul VW se gândește să listeze la bursă camioanele Scania și MAN - Poza 1
 
Grupul Volkswagen ar putea să listeze la bursă divizia de camioane Scania și MAN ca parte din planul său să devină un “campion global”.
 
În luna iulie, Volkswagen anunța că o listare la bursă a diviziei sale de camioane (Scania și MAN) nu era o prioritate la momentul respectiv, subliniind că se concentrează pe “crearea de sinergii” între cele două branduri.

 

Acum, nemții iau din nou în calcul această variantă și spun că listarea la bursă ar fi o cale prin care să ajungă la obiectivul de a deveni “campioni globali”.

Anunțul a fost făcut într-un interviu acordat de Andreas Renschler, șeful Volkswagen Truck & Bus, care a precizat însă că VW nu a luat o decizie fermă în acest sens. În plus, oficialul german a spus că Volkswagen se gândește la alte mutări strategice, precum extinderea în Rusia și sud-estul Asiei.

Cei de la Volkswagen nu sunt primii care iau în calcul să “scape” de divizia de camioane. Grupul Daimler a anunțat și el că vrea să se împartă în trei divizii independente, pentru a oferi mai multă independență diviziei de camioane și autobuze.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.