Jump to content

Samsung Galaxy Tab A îți aduce aminte că încă mai există tablete


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

Samsung-Galaxy-Tab-A-1170x644.jpg

 

Piața de tablete a fost canibalizată de câțiva ani de către telefoane. Ocazional, se mai lansează însă un gadget precum Samsung Galaxy Tab A.

Când Apple a lansat primul iPad în 2010, foarte mulți internauți au fost convinși că acea categorie nouă de gadgeturi va fi revoluționară. Nu a durat mult până am văzut alternative similare ca funcționalitate de la Samsung, LG, Lenovo și nu numai. Din păcate, visul frumos nu a durat decât 3-4 ani, deoarece vânzările de tablete au scăzut vertiginos în momentul în care ai putut achiziționa un telefon cu diagonala de 5,5 – 6 inci.

 

 

Cu toate că phableturile continuă să fie standardul în industrie în materie de telefoane, Samsung a decis să-și încerce din nou norocul cu o tabletă. Rezultatul este intitulat Galaxy Tab A și, deși nu încearcă să doboare recorduri de performanță, are un preț decent și s-ar putea să facă o treabă bună pe parcursul a câțiva ani de utilizare.

 

Ilustrată în imaginea de mai sus, noua tabletă pare să fie destinată copiilor care vor să se joace și celor care vor să stea pe internet în confortul căminului. Nu este neapărat un gadget de productivitate. Tableta este construită în jurul unui ecran de 8 inci cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli. Bateria internă este de 5000 mAh, memoria internă e de 32GB, iar cele două camere sunt de 5 megapixeli pe față, respectiv 8 megapixeli pe spate.

 

În privința performanței, este asigurată de un Snapdragon 425 entry-level cu 2GB RAM. Sistemul de operare este Android 7.1.1, cardul maxim suportat este de 256GB și folosește USB Type C pentru încărcare și transfer de date. Este disponibilă în culorile negru și argintiu.

 

Tableta costă 230 de dolari, dar are avantajul că incorporează un mod de operare intitulat Kids Mode. După ce acesta este activat, ecranul se populează automat cu jocuri și aplicații pentru cei mici. În plus, include un modul de control parental și poți defini limite de utilizare pentru fiul sau fiica ta.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.