Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Horia Tecău, propunere inedită pentru Roger Federer


Dutca
 Share

Recommended Posts

           5a060dd895f9cf4a0cc77c46

 

Revenirile lui Rafael Nadal și Roger Federer l-au surprins pe Horia Tecău. Cei mai valoroși jucători din ultimul deceniu și-au împărțit în acest sezon trofeele de Grand Slam - spaniolul a triumfat la Roland Garros și US Open, iar elvețianul s-a impus la Australian Open și Wimbledon.

Nadal și Federer sunt primii favoriți la Turneul Campionilor, transmis de duminică, în direct la Digi Sport 2.

”Neașteptat anul acesta ca mulți jucători să se retragă din calendarul competițional și să-l vedem pe Federer, care se menține proaspăt și fit și cu pasiune și poftă de joc. Parcă se reinventează.

 

Nadal, alt exemplu de disciplină și forță mentală. Să redevină nr. 1 mondial e incredibil. E un model pentru noi toți”, a declarat Horia Tecău.

Acesta visează la un dublu de vis și i-a lansat recent lui Federer o invitație inedită.

”Dă-mi o săptămână din cariera ta în care să facem echipă. Una, atât am nevoie la un turneu. E un tip foarte relaxat, care glumește enorm. Nu ai spune asta când te uiți și-l vezi pe teren”, a mai spus Horia Tecău.

 

                                                                                                                 Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.