Jump to content

SAMPCAC 0.7.0 Anticheat


Kelton
 Share

Recommended Posts

Anti-virusurile (Kaspersky, Avast etc.) detectează viruși pentru că nu au licență d-aia de care se tot vorbește că este în jur la 500$ și, în modul propriu este luat ca un virus deoarece blochează anumite fișiere, indiferent de extensie.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DYNAMITE 007 said:

and there are now executable programs for every hack :P + why would anyone use anti cheat if he has to disable all his own modes as well. I mean modes are more helpful than being used for cheats I have like dozen of modes and all have their importance in their place.

It'sjust for annoyance from admins while wars , when they see that the AC is activated they won't tw u and waste ur time ,

Link to comment
Share on other sites

Jocul nu a inceput cu switch weapon si nu se va termina cu acel mod.

 

Pe alte servere cand s-a interzis cleo a fost usor? Au comentat jucatorii 2-3 zile si s-au conformat ca nu au avut ce face.

 

E ca si cum te muti in Spania si dai muzica la maxim, vine politia si spui ca in Romania in Ferentari faceai asta non stop si nu avea nimeni treaba cu tine. Este doar un exemplu, nu generalizez.

Link to comment
Share on other sites

Fara Cleo este o prostie , cum sa joc fara weapon switcher ? Si codurile oricum , functioneaza si cu anticheat-ul vostru.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, HermenotisEGIPT said:

nu s-a plans nimeni pe celelalte comunitati pentru ca: aia's obisnuiti fara cleo si asi, si acolo nu cred ca a fost promis un anti-cheat de ani de zile. mai bine numai postati nimic legat de anti-cheat pana nu e 100% sigur.

 

Cum altcumva sa-l testeze? Cum ajungi la o varianta finala a oricarui produs fara sa-l dai publicului sa-l incerce? Asta se aplica pana si la alimentare.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, MeSsTeR ROYAL said:

Se pare ca din nou dati dovada de prostie.. Sa va spun de ce. Daca-l cunosti pe Renko domnule @Kelton stii ca v2-ul va merge mereu indiferent de ce AC vei baga. Asa cum au zis multi playeri care '' aduc hate '' Modurile Cleo si Asi - in mafii erau singurele ce ne diferentiau de alte comunitati de SA:MP. Daca AC-ul asta va devenii obligatoriu o sa vezi 400 playeri pe RPG1. Si sa nu mai spun ca pe anti-cheat-ul asta intru cu renko de pe net daca stau sa caut putin pe youtube. Si sa raspund la o intrebare de mai sus.. '' De ce cei de pe rivala pot juca cu Asi iar noi nu putem? :|  '' - Pentru ca ei au fost mult mai inteligenti si nu au facut update-uri nefolositoare. Au lucrat la unul si bun.. Si nu pot sa zic ca e bun.. Dar totusi, in aceasta privinta, ne-au luat. Asa ca domnule Kelton, puneti mintea aia la contributie si baga un AC care va permite moduri cleo/asi si ar bloca majoritatea codurilor sau ii bagi in buzunar lui renko niste banuti si ti-a facut AC imediat.

Merg modurile .asi. Am testat eu.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Madalin AM said:

Acum toți codații suferă că nu mai merge codul :)) cu ce vă face mai special acest lucru? Jucați corect frate, nu cu tâmpenii. 

Tu vorbești nab? Când erai LVPD, cine mergea cu prototype pe clădiri?  :)))))

Link to comment
Share on other sites

@Madalin AMNu cred ca esti in masura sa vorbesti despre corectitudine, avand in vedere de ce spun jucatorii despre tine in acest topic 

:)) Sa nu uitam nici de teapa pe care mi-ai dat-o mie.

Revenind la subiect, cand m-am apucat eu, cleo era interzis, si foarte putini se plangeau, va obisnuiti voi si fara. 

Link to comment
Share on other sites

Pentru cei cu probleme la tema forumului, mergeți în partea inferioară și veți găsi butonul Theme. Dați click pe el, dați click pe Default iar apoi pe B-Zone 7.0.1 și ar trebui să vi se rezolve problema cu tema albă. Problema cu tema a fost provocată din cauza Cloudflare-ului. O altă soluție ar fi să vă resetați cache-ul browserului dacă nu vă funcționează.

 

hjFDhBL.png

 

 

Revenind la topic, vreau să vă lămuresc pe câte unii, dacă vreți să și înțelegeți ce am să vă zic.

 

Anticheat care permite CLEO

Nu există, din câte știu eu, anticheat pe sa-mp care să permită moduri CLEO și mă îndoiesc că va exista prea curând din moment ce și prin intermediul lor se pot injecta coduri în joc. SAMPCAC permite folosirea fișierelor .asi, ped-uri, ținte, interface editor, modloader, radar pătrat și altele de acest tip. Pentru cei care vă panicați că n-o să aveți weapon switch, stați liniștiți că există și weapon switch funcțional pe SAMPCAC.

 

Anticheat promis de un deceniu

De-a lungul timpului am încercat diverse metode de implementare ale unui anticheat pe serverele noastre. Am început cu Mastertrap21 care a lucrat la prima noastră versiune de AC dar care nu a reușit nici măcar să ne ofere o variantă alpha la ceea ce lucra. Proiectul a fost abandonat pentru moment până când zek s-a oferit să ne ajute și să încerce să creeze el un AC pentru server. A lucrat și acesta câteva luni la proiect dar nu a realizat nici el mare lucru, din nou neavând ceva palpabil, și a renunțat și acesta pentru că a plecat din țară din câte am înțeles angajându-se undeva. Am reușit să-l convingem pe KillerFish să încerce și el o variantă bazată pe ACv2-ul lui WhiteTiger și să vedem ce iese. Menționez că niciuna dintre persoanele care au lucrat la AC n-au avut vreo experiență anterioară cu așa ceva sau cunoștințe în domeniul respectiv. Ați văzut și voi care a fost rezultatul primului nostru AC la începutul lunii Septembrie. Așadar am luat hotărârea să implementăm și noi SAMPCAC-ul, un anticheat dezvoltat de o terță parte și folosit de majoritatea comunităților mari de sa-mp din România. Menționez că SAMPCAC-ul nu e dezvoltat de noi, nu e dezvoltat de celelalte comunități de sa-mp Românești și nici nu e open source să-l putem modifica în vreun fel. Ce ne oferă, aia primim.

 

Nu avem timpul necesar, resursele necesare și nici o persoană capabilă de a produce un AC propriu, cum cel mai probabil nici celelalte comunități nu au. Așa că aș prefera, cel puțin eu unul, să nu ne mai scoateți ochii cu „anticheat promis de 2 ani” pentru că nu rezolvăm nimic. Da, v-am promis un anticheat sperând că persoanele pe care ne-am bazat să reușească să facă ceva bun. Din păcate însă nu a fost așa. Totuși, noi unii am încercat în timp ce restul n-au venit cu promisiuni și au luat direct un anticheat făcut de altcineva de pe net, care e gratuit și liber pentru oricine să-l folosească. Dacă nu exista SAMPCAC mă îndoiesc că ar fi avut cineva vreun anticheat. Eu unul nu am văzut pe nimeni de pe celelalte comunități să încerce să creeze un AC de la zero cum am încercat noi și din păcate n-am reușit.

 

Anticheat cu ajutorul developerilor de coduri

Unii ne-ați sugerat sau reproșat să apelăm la developerii de coduri să ne ajute cu un AC. Ei bine, am încercat să facem și asta. Bobo a luat legătura cu unii developeri mai mult decât cunoscuți de coduri să vedem dacă se poate ajunge la un consens să blocăm codurile pe serverele noastre. Din păcate însă nu s-a ajuns la un consens. Cred că ceea ce noi am încercat să le oferim a fost mai mult decât convenabil pentru a încerca să facem un joc mai curat pentru toată lumea. Mai departe ei știu mai bine de ce au refuzat. N-am discutat eu cu ei, așa că nu știu foarte multe detalii. Nu știu în ce măsură un developer de coduri știe crea un AC și am impresia că acesta tot ce ar putea să facă e să blocheze funcționarea codului propriu pe un anumit server dacă așa dorește. Problema e că degeaba blochează un singur developer un cod și apare altul cu un cod similar care funcționează. E foarte ușor să ni se sugereze să lucrăm cu ei, dar e mai greu de făcut din moment ce nu putem avea încredere în ei și nici măcar nu doresc să ne arate vreo dovadă cum că am putea avea încredere în ei. Dacă voiau să ajute cred că ar fi ajutat de mult, în schimb îi văd prin acest topic luându-ne la mișto. Ne e cam greu să lucrăm cu astfel de persoane.

 

Înlocuirea anticheatului cu admini capabili

Ni s-a sugerat și treaba asta. Cuvântul „capabil” cred că înseamnă ceva diferit pentru fiecare. Pentru unii un admin capabil de a prinde codați e un jucător care are istoric în ganguri și se are cu armele. Pentru alții un admin capabil de a prinde codați e un jucător care a folosit coduri și știe cum funcționează. Bineînțeles că mai există și alte variante, dar cam astea sunt sugestiile primite din partea voastră. Am încercat să recrutez pe fiecare server jucători cu vechime în ganguri, jucători experimentați în coduri și așa mai departe. Ok, până aici toate bune în teorie. În practică însă, depistarea unui codat e subiectivă de la o persoană la alta în funcție de diferitele experiențe pe care le are adminul. A fi bun în a trage cu armele sau a folosi coduri nu e tot una în a fi bun în detectarea unui codat. Am văzut că unii dintre cei promovați, deșii aparent ar fi avut experiență în ganguri și coduri, ofereau păreri greșite când era vorba de anumite cazuri din lipsă de experiență sau alte motive. Noi ne folosim de un sistem pentru a încerca pe cât posibil să reducem numărul de banuri aiurea pentru aim/norecoil, și anume punem dovezile cu presupușii codați într-un loc unde adminii de pe toate serverele trebuie să le analizeze și să ofere o părere pe respectivele dovezi. Dacă majoritatea sunt de părere că e vorba de cod, jucătorul va fi banat. Dacă majoritatea sunt de părere că nu e cod sau că dovezile sunt insuficiente, jucătorul nu va fi banat. Repet, toate părerile pe baza respectivelor dovezi sunt subiective și depind de experiența fiecăruia în a detecta un cod. Indiferent pe cine aș pune ca admin, chiar și un developer de coduri, părerea sa ar fi tot subiectivă. S-ar putea ca în majoritatea cazurilor să aibă dreptate, dar sunt mai mult decât convins că vor exista cazuri în care o să ia decizii greșite. Fluxul de dovezi pe care adminii trebuie să le analizeze e mult prea mare. Mulți se plâng să punem adminii la treabă, dar s-au săturat și ei de codați, coduri și dovezi despre codați. Recrutez persoane noi, același lucru se întâmplă și cu persoanele noi. La un moment dat toată lumea se satură de așa ceva.

 

O altă problemă cu promovarea acestor admini e că niciodată nu știi în totalitate pe cine promovezi. Mereu când promovezi o persoană îți asumi și un risc pentru că nu o cunoști. Fiind vorba de un joc, mulți îl tratează cu lipsă de seriozitate și respect față de staff sau față de ceilalți jucători. Eu, sau oricine altcineva, nu avem de unde să ghicim de ce e capabilă o persoană să facă. Poți să-ți faci o părere despre cineva, dar niciodată nu vei știi ce are în cap. Putem filtra pe cât posibil persoanele care intră în staff luându-ne după sancțiuni anterioare, după comportament în joc și așa mai departe. Pe urmă însă tot spre noi vine hate-ul că adminii sunt incapabili de a prinde codați și că recrutăm doar pașnici. Dacă nu recrutăm pașnici și oferim șansa și celor care au cauzat diverse probleme putem da peste o grămadă de probleme. Nu de mult am scos de pe RPG4 niște admini cărora le-am dat șansa să ne ajute cu codații și să încercăm să vă facem vouă jocul mai plăcut. În loc de asta unul dintre ei era pe un cont secundar la waruri și se juca cu coduri, în timp ce restul erau cu el pe conferință cu partajarea pornită și-l vedeau folosind coduri. Un alt exemplu e Luka de pe RPG2 pe care l-am scos recent pentru comportamentul de care a dat dovadă și am aflat de fapt că el pe la spate făcea o grămadă de abuzuri. Așadar ceea ce-mi cereți nu se poate realiza, cel puțin nu prin promovarea jucătorilor de acest tip. Pot încerca să mențin un staff corect promovând jucători corecți. Nici asta nu va garanta însă corectitudine totală din partea lor pentru că nu am cum să-i cunosc de ce sunt capabili, dar măcar reduc din riscul de a mă trezi cu astfel de persoane în staff. Dacă promovez jucători fără sancțiuni vor fi majoritatea „pașnici”, nu vor știi să detecteze codații foarte eficient, dar cel puțin vor încerca să fie corecți și să ajute jucătorii, nu să-i sape pe la spate sau să-și sape colegii pe la spate cum fac unii.

 

Concluziile

Ca s-o spun pe Românește, sunt mulți dintre voi care mâncați rahat de la toți idioții. Vă băgați în diverse cercuri vicioase și căutați să faceți doar prostii sau vă luați după ce spune X sau Y. Pe ăștia v-am înțeles că mai mult nu puteți. Dar sunt sigur că există și unii jucători care pot gândi, pot vedea câtă muncă facem zilnic pentru menține comunitatea și a o dezvolta în continuare. Dacă nu ne-ar fi păsat așa cum ziceți unii, atunci nu ne mai chinuiam nici noi să facem câte ceva, să aducem update-uri, să îmbunătățim anumite lucruri și așa mai departe. Nu ne e greu să stăm și noi degeaba și să facem bani în mod pasiv. Unii spun că în afară de moduri CLEO B-Zone nu se diferențiază cu nimic de celelalte comunități. Mai mare prostie nu știu dacă puteați scoate pe gură. Poate realizați singuri de ce.

 

Așadar dacă vreți să reducem din codați rămânem la SAMPCAC. Dacă nu vă convine SAMPCAC-ul atunci nu mai avem că să facem. Am scris la început că nu mai avem timp, bani sau o persoană de încredere și capabilă să realizeze un AC de la zero, ceva ce nicio altă comunitate nu are. Indiferent de câți admini aș adăuga în staff, problema codaților nu se rezolvă și v-am explicat mai sus de ce. Singura rezolvare, ce nu se va întâmpla vreodată, e ca jucătorii să înceteze să folosească codurile pentru a face jocul fair play. Acesta e simplul adevăr. De aici fiecare își trage singur concluziile. Luați cu puțină sare ce am scris.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton in privinta asta faceti sampcac.ul obligatoriu. Puteti adauga o optiune prin care sa nu poti intra pe sv fara anticheat. Toti ne fac incapabili din mai multe motive, unul dintre ele ar fi conv. de pe skype. Pai cum am mai putea bana jucatorii cu coduri ascunse, fara sa gasim dovezi din prostia lor? =))

Asa ca nu mai ziceti ca sunt admini incapabili, ca nici voi n.ati face mai bine daca ati fi in locul nostru. Sau mai bine, spuneti.ne cum sa gasim codurile daca sunteti asa destepti.

Link to comment
Share on other sites

astia din zew de pe wapp, daca se face obligatoriu imi spuneti ca atunci intru si eu pe server... poate nu mai luam banuri aiurea pentru infiniti run si mi se inchide cererea sa nu pot sa pun dovezile. salut

update jalnic daca nu e obligatoriu

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, TLG KAPPA said:

Ma rog, daca vedeti ca nu puteti face mare branza pe plan clientside, de ce nu luati legatura cu unul din "sfanta treime" sa va ajute? Si asta iti garantez ca nu ar fi un plus doar pentru un anticheat clientside, sigur v-ar putea ajuta si cu ceva functii serverside la combaterea full no-recoil-ului, aimbot-ului, triggerbot-ului s.a.m.d.

Renko din cate am auzit ar fi vrut la un moment dat sa va ajute dar voi din orgoliu ati zis nu. Daca povestioara ar fi adevarata, de ce?

Da' cine crezi ca accepta sa ii ajute pe astia, ma? Cu un staff asa de incompetent... Imi pare rau de unii precum Bobo, KillerFish, Adi007, etc. care nu au gresit cu nimic fata de noi sau fata de jucatorii comunitatii, dar cu Kelton in frunte nu o sa accepte nimeni dintre cheat developeri sa ajute comunitatea (nici macar pentru bani). Ati ajuns sa recurgeti la metode primitive si invazive (idk daca am folosit corect termenul) de prins codatii, verificand conversatiile de la Skype in 2017 ca ultimii saraci. Da' nu vreti ma sa intrati si la mine in casa sa vedeti cu cine vorbesc pe FaceTime?

Nu v-ati intrebat de ce pe serverul lui Awake nu merg v2, v4 si v0.3.4? Credeti ca primim/primesc bani ca sa nu mearga? Nu, pur si simplu staff-ul e la un alt nivel. Nu are rost sa intru in detalii deoarece ar trebui sa intelegeti si voi ce inseamna asta.

Anyway, cu 4-5 linii de cod in C++ imi bat iar pl de voi si asa-zisa metoda a voastra de prins codati prin verificat conversatii, istoric browser sau alte chestii pe care tantalaii uita sa le ascunda/stearga, desi sunt sunt avertizati in prealabil sa o faca (not my mistake).

Zicea renko prin mai ceva, si zicea bine (am salvat poza):

RsOS0M4.png

Si da, zicea RAZEN. ceva legat de un developer care daca are probleme cu cineva din staff, face un cod free care sa treaca de anticheat. Pai ce sa vedeti ma? Urmeaza si asta (acu nush daca sa-l fac .exe cu meniu extern, .exe cu injectare in proces si meniu intern sau .asi, da' ramane de vazut). Aa, da, B-Zone RPGs Only, n-o sa mearga pe alte servere. (y) Ma gandeam la ceva gen ransomware si sa il las pe termen limitat de timp pana va intra bine in cap ca sunteti retardati si sa va reveniti la normal, dar mai bn nu, mai bn sa fiu si eu jegos daca voi sunteti si sa il las pe termen nelimitat de timp, doar ca diferenta dintre mine si voi e ca pe mine ma duce capul. ;)

Si mai lasati discutiile pe Slack despre mine ca 1/10 cuvinte la voi sunt "v3".

Edited by pHeNOMz0r MVP
Link to comment
Share on other sites

Mai bine sa ii invatati decat sa va bateti joc, parerea mea. Va inteleg si pe voi, phenomz0r. Ati avut multe probleme cu staff.ul(cea mai mare parte dintre voi), e cam normal sa va comportati asa. Dar daca vedeti ca nu stiu metode de prindere, si singura chestie prin care ai putea sa gasesti codul este de a verifica conv. de pe skype, mai bine ii invatati ce e bine si ce nu, ca sa nu se mai ajunga la astfel de lucruri.

ESTE STRICT PAREREA MEA, NU O LUATI PERSONAL.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.