Jump to content

Jurassic World Evolution


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Jurassic World Evolution

 

 

 

Creat de Frontier Developments, studioul din spatele Elite Dangerous, Jurassic World Evolution este un viitor titlu de management al parcului. Tu esti autoritatea care se ocupa de reproducerea dinozaurilor, construirea de atractii si asigurarea ca totul ruleaza intr-un mod ordonat. Desigur, lucrurile trebuie să meargă prost.

 

Evolution este lansat pentru PS4, Xbox One și PC în vara anului 2018. Nu știm încă dacă jocul va oferi îmbunătățiri pe PS4 Pro și Xbox One X.

 

Jocul Jurassic World Evolution - Ce faci?

 

Deși nu am văzut mult din evoluția Jurassic World în acțiune, putem face niște presupuneri sigure despre ceea ce va implica. Jucătorii vor avea ocazia să-și creeze și să-și gestioneze propria lume jurasică, completată cu dinozauri preistorice și atracții de ultimă oră. Dinozaurii pot fi biologici, așa că depinde de dvs. dacă parcul este umplut cu carnivore feroce sau cu herbivore drăgălașe. Același lucru se întâmplă și în cazul atracțiilor turistice, cercetând dictând ce poate fi construit pe Isla Nublar.

 

 

Jurassic World Evolution trailer - Cum arata?

 

 

Frontier Developments a lansat primul fragment de material pentru Jurassic World Evolution. Dispunând de o multitudine de dinozauri, vedem, de asemenea, o privire asupra unor sisteme meteorologice impresionante, stabilite în Evolution.

 

 

Jurassic World Evolution wishlist - Ceea ce ne-ar plăcea să vedem

 

Fa-ți dinozaurii! Evoluția trebuie să încerce tot ce este mai bun pentru a include toți dinozaurii noștri favoriți, inclusiv Velociraptor, Brachiosaurus și, desigur, Tyrannosaurus Rex. Dar ne-ar plăcea, de asemenea, să ne facem propriile monstruozități preistorice.

Fiind capabil să inginerăm direct creatiile proprii înainte de a le dezlănțui în parc ar putea fi distractiv. În funcție de cercetare, aceștia ar putea avea statistici diferite, ducând la o reacție publică variată odată ce au ieșit din afară în habitatul lor. Poate că am putea chiar să împărtășim creatiile online? Și ei ar putea să scape, așa că ar trebui să ai grijă când faci o mașină de ucidere mortală.

 

Un mod de poveste

Jocuri precum Planet Coaster și Total Warhammer 2 continuă să facă pași importanți în a aduce misiuni narative semnificative la genul de bază / RTS. Oferind jucătorului obiective frecvente, puteți să pictați o imagine în capul dvs. cu privire la consecințele fiecărei acțiuni. Acest lucru ne-ar oferi, de asemenea, un motiv pentru construirea parcului dincolo de satisfacția internă obișnuită.

 

În ciuda lansării în 2003 pentru PS2, Xbox și PC, Jurassic Park: Operațiunea Genesis a fost un constructor de parcuri cu un număr sănătos de povestiri. Deși nu ați avut loc în parc, ați primit o sarcină pentru a vă rezolva cea mai mare capacitate. O astfel de misiune ați salvat președintele de la fălcile unui dinozaur.

 

Images:

Jurassic-World-768x432.jpg.7d9603e2915cfe86bdf9a1a2fac097fa.jpg

jurassic-world-evolution-announcement-trailer_63cp-768x432.jpg.80a9d628519d21b9c493e07ec19c9cba.jpg

 

Source.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.