Jump to content

Bug - CRASH langa apartamentee


Swide

Recommended Posts

Nick-ul tau: ViRRaL

Server: rpg4
Descrierea bugului: Nu pot sa ma apropii de apartamente ca iau crash.. nici pe langa pns nu pot trece.. Inainte de ultimul update nu aveam probleme.. insa acum  nu stiu ce are.
Screenshot(s): - 

Link to comment
Share on other sites

Si eu iau frate... in prostie am crezut ca e de la moduri am scos toate modurile si tot iau... deja ma ia capu de nervi... vreau si eu sa vand un stafford primit la crates si nu pot... gg inainte de ultimul update nu luam nimic...

Link to comment
Share on other sites

Si eu tot iau si am dezinstalat toate modurile, daca imi bag timecyc mi se blocheaza (gta_sa stop working) langa apartamente, iar daca nu am nici un mod tot mi se blocheaza in alte zone. Este destul de enervant si sper sa se rezolve.

Link to comment
Share on other sites

Salut am și eu am acceași problemă nu este de la moduri ci este de la numărul de mașini și obiecte ce se află în accea zonă, plus că de la noul update cu crates la DealerShip sunt o groază de mașini iar în parcarea apartamentelor sunt foarte multe mașini și obiecte în apartamente, accesta este motivul nu vă mai dezinstalați modurile că nu rezolvați nimic.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.