Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Echipa DISCORD organizează un concurs de Halloween. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
Senzor69

Regulament Furien.B-Zone.Ro

Recommended Posts

Regulament Furien.B-Zone.Ro

 

Counter-terrorist [Anti-Furien]

1) Nu au voie pe Textură[mapa]!(slay/kick/ban 120 min)

2) Nu au voie să facă CAMP mai ales la bombă !(slay/kick/ban 120 min)

3) Nu aveti voie cu Wall Hang (slay/kick) !

Terrorist [Furien]

1) Bomba nu se plantează decât în ultimele 60 de secunde!(slay/kick)

2) In ultimele 60 de secunde dacă nu încercați pe cât posibil plantarea bombei primiți (slay/kick/ban 120 minute)

 

Regulament Jucători !

1) Este interzis folosirea limbajului urât asupra unei persoane! (gag)

2) Este interzis să comentezi aiurea la un admin! gag/ban 60 de minute

3) Este interzis să dai retry în timp ce ai gag pentru a incerca sa scapi de el, vei primi ban 120 minute. imposibil

4) Este interzis să dați retry pentru a schimba echipa! Vei primi ban 10 min!

5) Nici un fel de cheat (Hack, cod) nu este acceptat pe acest server! ( indiferent ca este player sau admin, EXTERMINATE + BAN PERMANENT.)

6) Absolut toți jucătorii trebuie să anunte codații pe say_team (@) nume codat sau mai simplu u@nume codat. ( Doar in cazul în care un jucător vi se pare suspect ! ), caz contrat (gag 5/10/30 min)

7)Nu aveți voie să vă folosiți de eventuale buguri în avantajul vostru (slay/ban).

8) Nu cereți schimbarea unei harți dacă sunt jucători pe ea! (GAG)

9) Playerii nu au voie sa stea AFK / SPEC pe server dacă serverul e full! (ban 5 min) imposibil(auto kick)

10) În cazul în care nici un admin nu este pe server și este un codat, poți face chiar tu un demo (record "nume" in consola) și să salvezi ip-ul jucatorului prin comanda amx_showip.

11) Cine nu respecta decizia ADMINULUI va primi gag/kick, dacă vi se pare că abuzează faceți reclamație.

12) Abuzul de say_team @ (u@) se pedepseste cu ban (10-30 minute). Dacă ați luat gag total aiurea, faceti reclamație! Adminii au obligatia de a înștiința jucătorul să nu mai folosească say_team@ (u@) de minim 2 ori inainte de a da ban!

 

Regulament Admini

1) Nici un admin nu are dreptul de a începe o ceartă. "Ori prieteni ca admini, ori dusmani ca playeri" (Warn/down celor care se ceartă aiurea / dau comenzi unul pe altul!)

3) Un admin nu are nici un fel de drept sa folosească comenzi grave asupra unui jucator care respectă jocul. Vor fi sanctionați in funcție de gravitatea greselii!!!

4) La fiecare harta în ultimele 5 minute, un admin are obligația de a da la vote 2 sau 3 hărți.

5) În fiecare zi din an/lună/săptămâna, adminul are obligața de a vizita forumul, de a răspunde la cererile de admin (PRO sau CONTRA),la Reclamații și Cereri unban. (Caz contrat veti primit un avertisment verbal prin PM, apoi warn daca continuati sa fiti inactivi pe forum)

6) Adminul care are probleme, nu poate sta o vreme la pc, pleacă din localitate/țară, are obligația de a posta absența lui pe forum sau REMOVE

7). În timpul în care sunt jucători pe server, un admin trebuie sa fie prezent la fiecare CODAT ANUNȚAT DE UN JUCĂTOR! (Se face demo după care se dă DESTROY +BAN (destroy doar in cazul in care se vede clar codul,NU faceti abuz de Destroy)!

9) Adminul care va face abuz de comenzile (speechmenu,say,csay,psay,tsay,slap,slay,kick) se va alege cu remove din start. (SAY,CSAY,TSAY,PSAY) Permis MAXIM de 3 ori si doar pentru a anunta ceva important!

10) Oricare admin care va da BLIND în mijlocul rundei, se va alege cu warn.

11) Adminii chiar și jucatorii care sunt dispuși să ajute serverul, noaptea între orele 1-6 pot sa rămâna spectatori peste noapte pentru a nu strica graficul serverului.

12) Nici un admin nu are voie să permită reclama prin nick de către playeri, în aces caz numele jucătorului va fi schimbat în "Furien.B-Zone.Ro" ! Daca vin pe server si vad admini ON si playeri cu nick-uri cu reclama vor primi toti warn.

13) Toți adminii au obligația de a respecta acest regulament!

14) De acum inainte voi recruta doar adminii cu un limbaj corect din punct de vedere gramatical si exprimare, care doresc sa se implice si sa ajute serverul, sa stie TOATE comenzile de admin, minim 14 ani (facem exceptii dupa comportament) si care sunt activi (minim 1 ora pe zi), iar prin activi nu ma refer la afk, daca adminii spun ca atunci cand sunteti pe server sunteti afk nu veti primi admin!

15) Admini care dau comenzi pe alți admini vor lua warn, exceptie daca respectivul admin face abuz sau are SIGUR cod/hack.(Ii dati ban apoi faceti reclamatia pe forum).

16) Toți adminii care fac poze unui jucător au obligația de a lăsa cel putin 3 minute (maxim 4-5) un jucător pentru a da pozele pe Y!M! (Cei care vor da ban jucătorului respectiv mai repede de 3 minute vor fi sancționați cu warn).

17) Cand un player nou intra pe server si are nevoie de ajutor, nelamuriri sau altceva, sunteti obligati sa-l ajutati! (Caz contrat remove).

18) La reclamatii au voie sa comenteze doar ownerul/reclamantul/reclamatul si martorii! (Caz contrat warn pe forum si server)

 

 

 

ATENTIE MARE MAI JOS

 

In primul rand, nu sunteti roboti. Daca as vrea sa se dea gag pentru fiecare injuratura, daca as vrea sa se dea ban pentru fiecare furien invizibil omorat, as scoate toti adminii si as scripta lucrurile astea.

Aveti creier cu un motiv, si bun simt cu un motiv, sa-l folositi. Scopul vostru este sa faceti jocul cat mai placut pentru fiecare jucator, nu doar sa aplicati regulamentul rigid si exact cum e.

 

Asa ca:

- Daca un jucator nu e vulgar in general catre alt jucator, sau e evident ca sunt prieteni, sau ca nu e deranjant, NU DATI GAG!!! Daca unul e nervos si zice "sa-mi bag pula in ea de bomba" atunci nu ii dati gag pentru ca n-a injurat pe nimeni.

- Nu mai exagerati cu sanctiunile. Pentru o "muie", 5 minute de gag e mult.

- Nu mai dati gaguri permanente. Ma jur pe ce am mai scump pe lume ca adminii care nu invata sintaxa corecta de gag si anume amx_gag "nume" <timp> "motiv" - amx_gag senzor 2 "Injuri prea mult" - da gag 2 minute ; vor lua remove DIRECT pentru ca m-am saturat sa va scot gagurile permanente cu care ati speriat jucatorii de pe server. Daca jucatorul are nume din mai multe cuvinte, puneti-l in ghilimele

 

DEASEMENEA daca nu folositi motivele comenzilor corespunzator, si continuati sa dati ban, sau gag cu motive gen "taci" "pa" sau "esti prost" veti primi cate un avertisment pentru fiecare abatere in sine pana ramaneti fara admin.

 

DEASEMENEA daca va folositi de amx_ss excesiv si faceti la fiecare jucator care joaca mai bine decat voi pentru ca sunteti varza, practic ne-permitand jucatorilor sa joace in pace pentru ca mai mereu sunt spec sa va dea voua poze, ghiciti ce? veti ramane fara admin

 

DEASEMENEA daca continuati sa mancati cacat in fiecare topic , fie reclamatie, cerere ban, sau cerere admin, cand n-aveti nici un fel de tangenta cu topicul, ca sa nu stau dupa toti moderatorii forumului si sa luati ban cate 2 sapamani, veti primi warnuri la admin pentru posturile facute aiurea.

Daca doresti sa fii acceptat la cererea de admin , la campul "Ai citit regulamentul?:" treceti "Da, l-am citit" .

 

Daca ai citit tot regulamentul da like la acest post.

 

Info: Pe parcurs vor mai fi modificari aduse regulamentului.

Edited by Senzor69
update

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.