Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prezentare - Saijaku Muhai no Bahamut


yanone
 Share

Recommended Posts

Image result for Saijaku Muhai no Bahamut

Episoade:  12

Descriere:  EditSynopsisLux, care era un prinț din Imperiul care a fost distrus în urmă cu cinci ani din cauza revoltei, sa întâlnit cu prințesa noii Împărății, Lizsharte, prin spargerea accidentală în baia dormitorului fetei. Cât timp plănuiești să te privești la trupul meu, te rog! "" Armele străvechi găsite din ruine, Drag-Ride. Lux, care a fost numit cel mai puternic Drag-Knight în trecut, era acum cunoscut ca "" Cel mai slab nedefinit "" un Drag-Knight care nu atacă deloc. După duelul care a pornit de provocarea de la Lizsharte, Lux a ajuns să intre în școala fetelor care a ridicat Drag-Cavalerii ... ... Povestea lui Lux unde este înconjurată de fetele nobile din academie este pe punctul de a se descurca. "" ultima "" bătălie fantastică a academiei, în care începe acum dreptul și trecerile prin cruce!

Genuri:   Acțiune, Ecchi, Fantastic, Mecha,Romantic, Școală, Harem, Supranatural 

Lansat in data de:  11.01.2016

Sursa:  https://www.anime4fun.ro/saijaku-muhai-no-bahamut/anime/8640

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.