Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pe drumul cel bun: Aston Martin este aproape să obțină profit după 7 ani, pe fondul cererii crescute pentru modelul DB11


AlexP
 Share

Recommended Posts

127095l.jpg?ts=1511435477

 

Aston Martin este pe punctul să obțină primul profit anual înainte de taxe, de după anul 2010, pe seama cererii crescute pentru modelul său DB11.

 

 

Venirea lui Andy Palmer la cârma Aston Martin în 2014 începe să dea roade pentru constructorul britanic din punctul de vedere al profitabilității.

 

În primele nouă luni din acest an, Aston Martin a avut un profit înainte de taxe de circa 24 de milioane de dolari, după ce anul trecut, în aceeași perioadă, compania avea pierderi de aproape 140 de milioane de euro.

 

Astfel, Aston Martin este aproape să obțină primul său profit înainte de taxe după 7 ani de așteptare.

 

"Performanta financiara si profotul sunt datoratecresterii cererii pentru modelele noastre sportive. Ne asteptam ca trendul sa continue, iar noile BD11 Volante si Bantage sa ajute la cresterea companiei in urmatorii ani" a spus Andy Palmer, șeful constructorului britanic.

 

În această săptămână, Aston Martin a lansat cea mai nouă variantă a coupe-ului său Vantage.

 

 

Sursa: Sursa

 

 

 

 

 

Edited by Remeber SamiY
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.