Jump to content

Motorola se întoarce pe piaţa de tablete cu noul model mid-range Moto Tab


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Piaţa de tablete nu mai reprezintă acelaşi lucru pe care îl reprezenta în urmă cu cinci ani, când Motorola s-a retras după performanţa slabă a dispozitivelor Xoom. Se pare însă că acum, cu susţinerea Lenovo, brandul american încearcă încă odată să intre pe această nişă, cu modelul Moto Tab, care va fi momentan lansat exclusiv în Statele Unite prin intermediul operatorului AT&T.

 

mototab-640.jpg?width=640&height=360
 

Moto Tab este o tabletă care nu iese foarte mult în evidenţă, fiind vândută mai degrabă ca un produs „de la operator” decât ca o tabletă Motorola de sine stătătoare. Aceasta vine echipată cu un ecran Full HD de 10,1”, chipset Snapdragon 625, 2 GB memorie RAM şi un acumulator generos de 7.000 mAh. Astfel, avem parte de hardware mid-range şi conform descrierii oficiale, o interfaţă adaptată pentru consum multimedia şi productivitate.

Tableta are preinstalată aplicaţia DirecTV, accesibilă printr-un gest de glisare de la stânga la dreapta pe ecranul principal, care poate fi însă înlocuită cu orice altă aplicaţie de acest gen (Netflix?). De asemenea, există posibilitatea de a activa Kids Mode, care restricţionează accesul la anumite tipuri de conţinut, cât şi posibilitatea de a ataşa un accesoriu numit „Home Assistant” (vândut separat), care vine cu difuzoare de 3W şi microfoane, pentru controlul unui asistent virtual.

 

 

Modul de productivitate activează un soi de task bar, care listează aplicaţiile dorite în partea de jos a ecranului, fiind recomandată utilizarea alături de tastatura „Productivity Pack” (vândută separat), care are şi rol de husă de protecţie.

 

În ciuda faptului că această tabletă nu a fost încă confirmată pentru Europa, aceasta ar putea probabil veni şi pe această piaţă. În 2011 şi 2012, în România, tabletele Motorola au fost distribuite local prin intermediul operatorului Orange, care oferea pachete similare cu cele AT&T de acum. Având în vedere că noul Moto Tab este disponibil la AT&T la preţul de 15 dolari pe lună alături de un plan de date sau 300 dolari „la liber”, luând în calcul configuraţia hardware, aceasta ar putea avea un preţ similar şi aici, exprimat în euro.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.