Jump to content

O testoasa pierduta in 2014 a fost gasita dupa trei ani


Alexandra ToV
 Share

Recommended Posts

O testoasa pierduta de familia care o crestea in 2014 a fost gasita dupa trei ani si urmeaza sa fie redata stapanilor.

Daniela Tsvetanova a declarat ziarului local Waltham Patch ca Steve era broasca testoasa a fiului si ca in octombrie 2014 a disparut, arata 
Huffington Post.

Baiatul ingrijise broasca testoasa timp de cinci ani si a suferit foarte mult cand aceasta a disparut.

Daniela Tsvetanova le-a spus jurnalistilor ca cel mai probabil Steve a iesit din casa in timp ce ei au deschis usa.Incercand sa il gaseasca pe Steve ei au facut afise si le-au lipit prin cartier. "Nu este periculos. Poti sa il ridici si el se va ascunde in carapace", scria pe afis, care continea si dimensiunile lui Steve.

 


Waltham Animal Control a distribuit pe Facebook afisul despre disparitia lui Steve.

De-a lungul anilor au fost cateva persoane care au anuntat ca au vazut testoasa, dar nu a fost gasita niciodata.

Dupa cateva luni, familia Tsvetanova a trebuit sa se mute in California, spre marea dezamagire a mezinului care refuza pentru ca inca nu isi gasise prietenul.

Vestea cea mare a primit-o familia Tsvetanova in aceasta saptamana cand un cuplu care locuia pe langa vechea lor locuinta l-a gasit pe Steve. Josuhua Bennet-Johnson si Andrea Coughlan au gasit testoasa in curtea lor. Cei doi au facut cateva cautari pe Internet si ajuns la proprietarii lui Steve.

Dupa ce au vazut fotografiile, Daniela Tsvetanova si fiul sau au fost convinsi ca este vorba despre Steve. Daniela Tsvetanova a declarat ca fiul sau, care acum are 16 ani, a plans de fericire cand a aflat vestea.

 

s: click

Link to comment
Share on other sites

Merey am vrut sa aflu ceva despre acest subiect de maxim interes. Mereu o testoasa si 3 ani vor face cea mai buna combinatie.

5 hours ago, anxious said:

o stire absolut vitala

 

Ai perfecta drepate.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.