Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Transilvania Train, o altfel de calatorie cu un tren CFR care merge cu 30 km/ora


Demsky DeV
 Share

Recommended Posts

La prima editie, 100 de pasageri s-au urcat in Transilvania Train, iar timp de patru zile (intre 31 august - 3 septembrie) au calatorit pe traseul Brasov-Sighisoara-Medias-Alba Iulia-Sebes-Sibiu-Fagaras, intr-un tren inchiriat de la CFR Calatori. Cele trei vagoane au fost amenajate special.

transilvania%20train.jpg

Foto: Transilvania Train / Facebook

Urcam in tren in Brasov, socializam, degustam vin, spunem povesti. Ajungem in Transilvania, unde pe langa obiectivele turistice pe care le vizitam, intram in ograda omului si vedem cum se face painea de casa, cum se tes covoarele, cum se restaureaza lemnul, cum se fac tiglele traditionale

Alina Deak, co-fondator Transilvania Ttrain, reprezentant Free Spirit Travel

Ce spun calatorii despre prima editie a Transilvania Train: "Despre prima editie Transilvania Train as putea povesti o zi intreaga. Sa calatoresti la Apos sau sa primesti onorul Garzii Regale a Cetatii Alba Carolina cu salve de tun este ceva ce, sunt sigur, nu ati facut inca. Sa gatesti mancaruri traditionale alaturi de ”Fata care gateste cu flori” in cetatea Sebesului este o mare onoare… sa fii laudat pentru rezultate, este de vis. Sa inchei aceasta calatorie cu un concert de muzica de camera in aer liber, intr-o duminica insorita, pe cea mai populara strada a Sibiului, strada Cetatii, este pur si simplu superb. Sa ajungi acasa si sa realizezi ca ce ai vazut in 4 zile, poate, unii oameni nu vor vedea intr-o viatate face sa nu stii cum sa comprimi zilele pana la anul", a povestit Corneliu Luscalov.

 

Sursa:wall-streat.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.