Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

Reducerile de Craciun au venit! Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
AT Koppen

Land Rover pregătește cel mai scump model din gama Range Rover: SUV-ul ar putea primi o versiune coupe cu două uși

2 posts in this topic

414670l-610x390-b-1687c7e5.jpg

 

Land Rover intenționează să lanseze o versiune coupe cu două uși pentru Range Rover care nu ar avea niciun rival în segmentul modelelor de lux din acest segment. 

Land Rover caută o nouă oportunitate de a-și crește profitul, iar una dintre variantele pe care le are în calcul este lansarea unei versiuni coupe cu două uși pentru Range Rover.

Informațiile au apărut prima oară în presa australiană, iar directorul de design Gerry McGovern a avut o replică ambiguă când a fost întrebat dacă acestea sunt conforme cu realitatea. "Fiți pe fază. Nu pot să spun ce și cum, dar există oportunități. Prin Range Rover am demonstrat că există oportunități pentru a oferi derivate ale acestui model pentru a aduce ceva nou pe piață", a precizat el pentru publicația Autocar.

Zvonurile sunt alimentate și de înregistrarea în acest an a numelui Range Stormer, care a mai fost folosit în 2014 pentru un concept cu două uși lansat la Salonul Auto de la Detroit din 2004. Ulterior, din conceptul respectiv a luat naștere Range Rover Sport. 

Interesant este că în prezent nu există niciun model pe piața care să poată rivaliza cu un eventual Range Rover coupe cu două uși, astfel că producătorul s-ar putea bucura de vânzări importante. Aparent, un astfel de model ar deveni și cel mai scump din gama Range Rover, peste actualul Range Rover SVAutobiography, care are un preț de circa 190.000 de euro. 

În prezent, gama Range Rover include două modele cu două uși, și anume Range Rover Evoque și Range Rover Evoque Convertible. 

 

Click

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au trecut 24 de ore de la deschiderea topicului.

:topic_closed:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0