Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, mai fiabile decât iPhone X şi cu autonomie mai bună a bateriei.


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

 

Testată până la distrugere, noua serie de telefoane iPhone şi-a arătat avantajele, dar şi limitările de care ar trebui ţinut cont la momentul achiziţiei. Comparate de specialiştii publicaţiei Consumer Reports cu vârful de gamă iPhone X, telefoanele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus par să aibă unele avantaje în faţa modelului mai costisitor, cum ar fi o autonomie mai bună a bateriei şi rezistenţă crescută la lovituri.

 

Uşor predictibil, carcasa lui iPhone X acoperită cu sticlă pe ambele laturi cedează prima în urma loviturilor repetate. Totuşi, faptul că poate rezista la peste 50 de căzături de la mică înălţime este de apreciat la o carcasă din sticlă, însă odată ce apar, fisurile se propagă rapid. Venind ca o slabă consolare, ecranul nu s-a fisurat în timpul testelor, însă apariţia unor benzi verticale indică probleme care nu pot fi rezolvate fără o intervenţie le centrul de service. Acoperit cu sticlă doar la partea din faţă, iPhone 8 este mai bine protejat, deşi probleme similare pot apărea la nivelul ecranului.

 

În testele de autonomie, iPhone X a reuşit un timp de redare video de 19.5 ore. Ceva mai slabe la acest capitol, modelele iPhone 8 şi iPhone SE au cedat cupă 18 ore, dar iPhone 8 Plus a redat clipul de test nu mai puţin de 21 ore.

 

La final, părerile sunt împărţite, specialiştii Consumer Reports recomandând iPhone 8 Plus celor care doresc să beneficieze de cel mai mare ecran disponibil şi performanţe la nivelul unui vârf de gamă, fără să suporte costul versiunii premium iPhone X. Însă cel din urmă rămâne prima alegere pentru cei care vor să se bucure de cea mai bună experienţă cu putinţă, dezavantajele legate de autonomia uşor redusă a bateriei şi durabilitatea carcasei contând prea puţin. 

                                    Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.