Jump to content

Primele imagini (neoficiale) cu smartphone-urile Sony cu ecran edge-to-edge [FOTO]


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

sony-xperia-leaked-devices.jpg

 

Sony este probabil ultima companie importantă de pe piaţa de smartphone-uri care încă n-a lansat un dispozitiv cu ecran alungit şi fără margini prea mari în jurul acestuia. Având în vedere că telefoanele Sony au probabil cel mai slab raport display/carcasă de pe piaţă, probabil că trecerea la un format edge-to-edge este mult mai necesară decât în cazul concurenţei. Se pare că fanii companiei japoneze nu vor mai avea mult de aşteptat pentru asemenea dispozitive , două imagini apărute zilele trecute în China sugerând că în curând vom vedea telefoane de acest gen din gama Xperia.

 

Nu ştim momentan prea multe despre aceste două dispozitive şi având în vedere că imaginile par a fi bazate pe modele 3D randate, probabil că momentan acestea nici nu există în afara laboratoarelor Sony, însă diferenţa în design este evidentă. În locul marginilor groase de deasupra şi sub display, noile modele Xperia sunt mult mai apropiate în design de modelele high-end lansate de concurenţă în 2017. Unul dintre aceste smartphone-uri este mai rotunjit şi vine cu un spate acoperit cu o suprafaţă reflectivă, în timp ce al doilea este puţin mai pătrăţos şi vine cu un spate metalic.

 

Ambele dispozitive integrează sisteme dual-camera, însă doar unul are un senzor de amprentă vizibil pe partea din spate. De asemenea, modelul rotunjit are camerele foarte depărtate pe partea din spate, ceva ce n-am mai văzut până în prezent la un smartphone.

 

sony-xperia-leaked-devices-back.jpg

 

Zvonurile spun că aceste dispozitive ar beneficia de hardware similar, cu display de 5,7” În diagonală, ecran pe format 18:9 şi rezoluţie 4K. Desigur, fiind vorba despre smartphone-uri de top care urmează să se lanseze în 2018, acestea vor beneficia de chipset-ul Snapdragon 845 de la Qualcomm şi minimum 6 GB memorie RAM.

 

Având în vedere că imaginile nu par a fi tocmai reale, avem reţineri în a avea încredere deplină în aceste informaţii, însă acestea sunt momentan baza pe care vom construi portretul robot al smartphone-urilor Sony.

 

                                    Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.