Jump to content

Reguli sublideri / Subleader Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: 1. Daca un membru a avut r3+ in factiunea respectiva si au trecut mai mult de 3 luni, sa poata fi ales ca lider.

              2. Subliderii din gang-uri sa nu mai aiba raport optional (gen acum, nu conteaza ca esti sublider, daca nu ai fost prezent la war sau daca nu ai acumulat minimul de secunde pe turf ESTI SANCTIONAT IN CAZ DE EVIDENTA), de ce noi, subliderii de gang-uri, trebuie sa "facem raportul" cand subliderii celorlalte tipuri de factiuni (pasnice, pd, HA) nu fac nimic? Socotiti ca noi subliderii putem ajuta mafia doar venind la war?

 

P.S - toti ar trebui sa fie multumiti cu propunerea mea, ca fost lider, am avut un sublider, care chiar isi batea capul de factiune, imi impartasea ideile comuniste (si nu, nu era pupincurist), mai ales cand eram inactiv, el se ocupa de membri si oprea orice cearta din cadrul factiunii El Loco Cartel. Odata nu a venit la war si a uitat sa bage invoire si clar, l-am sanctionat, nu e frumos asa, el facea mai mult ca subliderii altor factiuni (PD, pasnice si HA) si tot el era sanctionat pentru ca nu si-a terminat raportu.

 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Reveniti la vechiul mod de a acorda sublider, sa inlaturati chestia aia cu Rank 3 Anterior in acel gang pentru ca nu trebuie sa ai un rank intr-o mafie pentru a juca bine, no ( aici fac exceptii fanii care trag mai bine decat codul si codatii )

Edited by SlepaDINO
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, SQUiZEON said:

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Daca faci odata rank 3, sa poti sa iei rank 6 in orice factiune de acel tip

 

 

Ex: Am facut rank 3 in Green Street Bloods, sa pot sa iau rank 6 in orice factiune de tip gang.

Foarte buna regula , un admin care chiar vrea sa faca ceva din aceasta comunitate , r3sp3kt

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Departament

Sugestie: Liderul sa isi poata aduce un sub-leader cand vrea din alt departament adica daca eu am fost RANK 5 in ultimele 3 luni NG sa pot intra in FBI sub-leader de la bun inceput, DOAR DACA AI FOST RANK 5 INTR-UN DEPARTAMENT DECURAND. de ce? pai stam atata timp intr-un departament de ne vine rau ok? poate liderul nu ne suporta si nu vrea sa ne dea rank 6, si asa daca eu de exemplu ma am bine cu liderul X de la LVPD si vrea sa ma aduca ca sub-leader sa o poata face.. pnm stam intr-o factiune pentru FH nu? dar vrem si sansa la lider.. Cred ca propunerea mea este una destul de buna

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: All

Sugestie: Să poți acorda sublider unui veteran al facțiunii (rank 5+) fără a se ține cont de acele 3 luni de când a fost ulima dată în facțiune. De ce? Mi se pare mult mai logic să poți aduce un fost lider al facțiunii tale ca sublider decât să cauți un rank 3 cât de cât capabil. Cred că această sugestia ar ajuta atât facțiunile pașnice / departamente / mixte, cât și gang-urile.

Link to comment
Share on other sites

Tip de factiune: t0ate

Sugestie: Sa se poata da sublider ca pe vremuri pe 1kk sau pe 5 euro ca de cand sunt adminii astia 4 atat de atenti nici afacerile ilegale nu mai merg.

 

 

 

Nu exista evolutie fara coruptie, lasati liderii sa vanda functia de sublider!!

#Lideriiaudrepturi #swntcetateaneuropeansiamdrepturi #hashtagcacat

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie: Sa se poata aduce un nou sublider din afara (care nu a mai avut rank3 in respectiva factiune) in fiecare luna. Chiar daca pilele vor exista din nou, este mai bine asa decat sa se chinuie unii lideri doar cu membri de rank 1 fara sublider in respectiva factiune (este dezastru in mafii).

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Daca faci odata rank 3, sa poti sa iei rank 6 in orice factiune de acel tip. (In caz ca Kelton tine mortis si nu vrea sa descfinteze regula cu rank 3+ pentru sub)

 

 

Ex: Am facut rank 3 in Green Street Bloods, sa pot sa iau rank 6 in orice factiune de tip gang.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie: Rank 5+ să aibă acces la /order 5. De ce doar r6 să aibă rifle? Pentru vechime și ajutor s-ar merita sa se bage și pentru cei de rank 5. un r6 poate ramane 14 zile sau chiar mai putin, un r5 stă in factiune de 100 de zile si este mai injosit ca un r6.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Sa se revina la vechiul sistem de acordare, e o prostie regula asta.

Sa ma iau pe mine ca exemplu. Acum ca a luat Blast lider RDT, mi-au plecat subliderii ca sa-l ajute, ca e si normal, fac parte din KIA. Am ramas fara sublideri, n-am niciun rank 3+ capabil pentru aceasta functie, ce as putea face eu acum? E dezastru mare in mafii. Macar la mafii sa se modifice regula, la pasnice si departamente e ok asa cum este.

Edited by NCS GuNNeR
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: biserica ortodoxa

Sugestie: URGENT!Scuza-ma ca te incomodez ,e foarte urgent. Am un prieten care a venit de foarte departe si trebuie sa ramana undeva. Astfel, i-am indicat casa ta. Te rog primeste-L si iubeste-L. Numele Lui e Isus Christos . Acum spune bine incet: ¨Poti intra , Doamne, eu am nevoie de Tine, curata inima mea cu Sangele Tau si binecuvanteaza familia mea.¨! Nul nega..Primestel pe Isus ca Domn si Mantuitorul tau personal!

 

Edited by CBN FuzzyTrick
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: pașnică/gang/departament/hitmen: all

Sugestie: De fiecare data la fiecare factiune, subliderul se da pe pile sau prietenii (care si ala joaca cu coduri si ia ban), in fiecare luna sa se aleaga un sublider din factiune, nu din afara, care a muncit in acea factiune sa ajunga undeva, nu unu care vine din afara si primeste rank 6 direct, daca esti lider capabil nici nu ai nevoie de rank 6. Bun.

Sugestia mea: Cand trebuie sa se aleaga un sublider, sa se faca un topic la fiecare factiune pe forum cu numele: "Aplicatii SubLider" si acolo sa aplice doar rank 3+ pentru acea functie.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: TOATE.

Sugestie: Opinia mea este ca va fii MULT MAI BINE daca sistemul pentru rank 6 in orice tip de factiune mai ales GANG va fii ca in trecut, adica sa ai maxim 3 alegeri pe luna si sa poti acorda oricand sublider si oricui (nu conteaza daca e in factiune sau nu sau daca a avut rank 3+ sau nu).

Link to comment
Share on other sites

Faction type: all

Suggestion: The sub-leader should have 100+ hours played per month.

                  He should have rank 3+ in that faction. 

                  He should have experience, no newbie like level 20 - 30 if they are leader's friend.

                  There should be voting for the sub-leader, the voters will be faction member (like normally asking the members if they agree with the new sub-leader or no)

                   

Link to comment
Share on other sites

Tip de factiune: All

Sugestie: La acea regula care spune că poti aduce un subiect  din afara in prima saptamana de lider. Să se scoată acea regula  deoarece aici se aplica pilele, "Hai ca am luat lider, te bag sublider"si el nici nu are habar de factiunea aia. 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: all

Sugestie: Propun sa se scoata regula asta, sa poti da rank 6 unui membru din afara, fara ca acesta sa faca rank 3+ in factiunea respectiva. Deoarece aceasta regula nu elimina "pilele". Daca este sa vorbim de "pile" liderul tot tovarasul sau il accepta iar cand acesta face rank 3 il promoveaza. Iar la gang-uri regula asta aduce un dezavantaj, deoarece un jucator bun nu gasesti oriunde, un jucator demn sa conduca factiunea. Propun sa fie la fel ca inainte, deoarece nu prea ai cum sa scapi de aceste "pile".

Link to comment
Share on other sites

Tip de factiune: Gang

 

Sugestie: Sa poti aduce un sub-lider care a mai fost in acel tip de factiune si care a avut minim rank 3. Exemplu (Eu sunt lider Avispa Rifa si daca vreau sa aduc sub-lider un rank 3 din verdant sa il pot aduce direct fara a mai face si rank 3 aici) cred ca este o idee foarte buna.

Link to comment
Share on other sites

Tip de factiune: ol fecsans

Sugestie: Consider ca regulamentul este bun insa propun urmatoarea adaugare:

 

"Este premisa demiterea unui sublider actual si adaugarea unuia nou [oricand si de cate ori vr] daca persoana in cauza poseda vagin si dvs, [liderul] ati futut-o in ultima saptamana. *ATENTIE: regula nu se aplica daca aveti sub 5cm de penis sau ati dat cumva la cacau si nu la gaura de aur*

 

 

Edited by CBN Luka
Link to comment
Share on other sites

Faction type: peaceful/gang/department/hitmen

Suggestion:

 

Faction type: hitmen / Department

Suggestion: From Two Sub leaders one must be pick from the current players who are active Experienced and Old member and have good relation with All player. Foreign members will also be chosen as a Sub leader.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.