Jump to content

Reguli sublideri / Subleader Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Sa poti da sublider oricand, aceasta regula e buna doar in orice alt tip de factiune insa in ganguri liderii au nevoie de sublideri, daca acestia pleaca raman singuri pana face cineva rank 3.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, TFG AlexDN said:

Tip de facțiune: All.

Sugestie: Pașnice/PD/HA - Să nu conteze în care facțiune ai fost rang 3 atunci când iei r6, atât timp cât e același tip de facțiune. Spre exemplu, dacă ai fost r3 în LS Taxi, de ce nu ai fi apt și pentru sublider SF Taxi?

 

                Mafii - Scoatere regulă cu rang 3, dar sancținare mai drastică a liderului. Spre exemplu, îți aduci sublider unul care mâine îți ia ban, direct LW.

foarte bună propunerea, +1

 

4 hours ago, TheCrack said:

Tip de facțiune: All

Sugestie:Sa dai sub la oricine, fara reguli, fara exceptii, fara interdictii.

altă propunere bună. +1

2 hours ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: 1. Daca un membru a avut r3+ in factiunea respectiva si au trecut mai mult de 3 luni, sa poata fi ales ca lider.

              2. Subliderii din gang-uri sa nu mai aiba raport optional (gen acum, nu conteaza ca esti sublider, daca nu ai fost prezent la war sau daca nu ai acumulat minimul de secunde pe turf ESTI SANCTIONAT IN CAZ DE EVIDENTA), de ce noi, subliderii de gang-uri, trebuie sa "facem raportul" cand subliderii celorlalte tipuri de factiuni (pasnice, pd, HA) nu fac nimic? Socotiti ca noi subliderii putem ajuta mafia doar venind la war?

 

P.S - toti ar trebui sa fie multumiti cu propunerea mea, ca fost lider, am avut un sublider, care chiar isi batea capul de factiune, imi impartasea ideile comuniste (si nu, nu era pupincurist), mai ales cand eram inactiv, el se ocupa de membri si oprea orice cearta din cadrul factiunii El Loco Cartel. Odata nu a venit la war si a uitat sa bage invoire si clar, l-am sanctionat, nu e frumos asa, el facea mai mult ca subliderii altor factiuni (PD, pasnice si HA) si tot el era sanctionat pentru ca nu si-a terminat raportu.

foarte bună propunerea, ai +1

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, CBN Luka said:

Sugestie: Sa se poata da sublider ca pe vremuri pe 1kk sau pe 5 euro ca de cand sunt adminii astia 4 atat de atenti nici afacerile ilegale nu mai merg.

 

 

 

Nu exista evolutie fara coruptie, lasati liderii sa vanda functia de sublider!!

#Lideriiaudrepturi #swntcetateaneuropeansiamdrepturi #hashtagcacat

Este adevarat mane, fara coruptie, Republica Moldova nu ar fi ajuns atat de departe.

Stiu, imi doream si eu sa dau sublidere pe 1kk sau 2-5 euro. stii cum e, eu la rusi am vandut 2 luni coduri (Renko romanesc. MS SPRINGFIELD) sa imi iau cont premium pe Minecraft (in 2012 cine avea cont premium era smeker)

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate

Sugestie: Să se revină la vechiul regulament de alegere sublider, să se acorde rank 6 indiferent de rank anterior/prezent. Oricum sublider se ia tot pe pile, doar că se întârzie perioada; și mulți se lasă din cauza asta, că nu vor/pot să stea în factiune să facă raportul(oricum sunt mari). @Kelton sper să faci un poll despre asta.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: gang

Sugestie: Toti mafiotii si liderii vor sa se revina la regulamentul de anii trecuti care a fost unul excelent mai ales la mafii si a adus foarte multi playeri,adica 3 alegeri pe luna de sub lider si poti sa aduci oricand un rank 6 indiferent ce rank are sau ce a avut deoarece cred ca o sa revina multi oameni daca se revine la regula asta.

Link to comment
Share on other sites

Faction type: department

Suggestion: as the subleader is the right hand of the leader so he should be experienced better then other members not just from r3+ members can be from all ranks and even from out of the faction but they should make a hard test to be subleader so subleaders will be just the expericenced ones.

Link to comment
Share on other sites

Tip : Gang

Sugestie : Ca lider de gang eu propun urmatorul lucru : Sa puteam aduce dinou sublideri din afara, fara rank 3 pentru ca daca imi pleaca subliderii si nu am pe cine sa pun sublider [ daca nu am rank 3 ] ce fac? raman doar eu cu membrii 1-2?. Eu cred ca ar fi mai bine sa fie cum era inainte, adica sublideri din afara factiunii sau fara rank 3. 

Link to comment
Share on other sites

Vă bateti pe propuneri aici degeaba poti zice, nu cred ca ati citit tot. Kelton a zis ca doar propunerile care convin staff-ului o sa fie pus la vot pe panel, iarasi se incepe povestea de la anticheat, deschidem topicuri dar nu ascultam de propunile jucatorilor, luam in considerare doar pe cele care ne convin noua. Nu stiu de ce mai deschideti topicuri cu pareri aiurea, ca pana la urma incet incet comunitatea revine la vechile sisteme.Stiu ca adevarul doare dar asta este, mai bine a-ti modifica direct regulamentul dupa sistemele vechi si nu a-ti mai deschide topicuri  cu pareri. Asa a fost si cu HQ-urile de gang-uri, dupa ce au inceput membrii de mafii sa faca gura ca nu mai suporta crash-urile de la war-uri, le-ati schimbat pe cele vechi. Cam asta ar trebui sa faceti si cu interdictiile, ban-urile aiurea pe dovezi proprii, regula cu subliderii. Oricum aceste reguli nu prea aduc vreun avantaj. Sa zicem ca interdictiile ar trebui sa mai "curete" din codati, pe dracu, daca vor codatii sa joace se joaca, gaseste el un cont de level 15 si face 20 ore, schimba ip-ul si iara da cu cod. Ban-urile pe dovezi proprii - "ti-a tremurat tinta, ai smooth", smooth-ul face fix contrariul. Smooth = fin. Faza cu regulamentul subliderilor nu face nimic decat sa strice placerea de a juca la war-uri, altceva e atunci cand sunt war-urile stranse, mai interesant e atunci cand 1 kill face diferenta. Acum cu regulile astea, daca a luat cineva dintr-un team lider, se duc toti acolo, si sublideri si toti, ramai singur si poti sa zici ca ai lider doar pentru /lc si alte comenzi, cel putin asta se intampla pe RPG3, majoritatea mafiilor au ~15/25 membri, ceea ce nu e ok. Sa te bati cu o mafie in care sunt 25/25 membri, cu 15 membri ai tai nu prea mi se pare corect. Nici concurenta nu prea mai este. Asta e strict parerea mea, poate chiar si a majoritatii jucatorilor de pe comunitate.

Edited by NCS GuNNeR
Link to comment
Share on other sites

Tip de factiune: Gang

Sugestie: Cand se da sublider, si liderul iti da rank down, sa nu mai astepti o luna sa ti se deq rank up, ci sa ti se dea la timp.

 

Ex: Daca ai luat rank 3 si liderul iti da 6, iar dupa iti da rank 3, sa nu astepti inca o luna pentru rank 4.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: pașnică 

Sugestie: I'm suggesting to let the leader choose 4 subleaders per month , How ? Why? There are bunch of english players who are waiting to join a faction and get rank 6 however the leaders won't find it useful because they think english players are useless while subleader for a romanian / eng faction so , here is my suggestion : Make 1 romanian subleader and the other subleader must be a Romanian-ENGLISH SPEAKER or and English player so when new english  members  join they can find someone to help them learn their mistakes and so on. 

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie: Zic că cel mai ușor ar fi să poti aduce oricand un rank 6 de oriunde, chiar dacă nu a mai fost in factiunea respectiva (unde eu sunt lider spre exemplu), că dacă vorbesti cu cineva să îl aduci r6 din afară, nu vine nimeni ca rank 1, 2, 3 si mai apoi rank 6. Toti vor direct r6.

Edited by EaST DareDeviL
Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: All

Sugestie: In pasnice/departament/mix sa fie subliderul din factiunea respectiva. Bine, cand esti promovat la lider, sa ai spre exemplu 3 alegeri de sublider cand vrei tu, de unde vrei tu. Dar dupa, sa poti promova la sublider un om care a petrecut in factiune cel putin rank 4. (aproximativ 2 luni). Nu putine au fost situatiile cand liderii si-au chemat prietenii si factiunea a ajuns la un standard scazut. De altfel in gang-uri as vrea sa stea treaba altcumva. Sa poti aduce maxim 2 sublideri in factiune pe luna din afara, pentru ca orice lider de gang vrea sa cucereasca multe turf-uri si are nevoie de sublideri capabili. Bine, evident, poate promova pe cei ce detin cel putin rank 3.

Link to comment
Share on other sites

Ar mai fi o idee sa nu se mai piarda zilele de rank-up in momentul in care liderul iti scoate subliderul, e foarte prostesc din pricina faptului ca eu daca sunt promovat la lider si in momentul ala exista un rank 6 cu nu stiu, presupunem 55 de zile, si eu vreau neaparat sa il scot pentru ca nu am rabdarea necesara sa il mai tin alte 10 zile pana sa faca zilele necesare pentru rank 4, el in momentul ala a pierdut 20 de zile in factiune degeaba.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Toate.

Sugestie: Calmati-va putin cu fitele astea, vechiul sistem de alegere a subliderilor era cel mai bun, simplitatea este cea mai buna, mai lasati multitudinea asta de reguli inutile.

Link to comment
Share on other sites

Tip de facțiune: Gang

Sugestie: Propun ca sa fie regula old, este o prostie sa poti alege un singur sub-lider de afara si un rank 3+ din factiune pentru ca fiecare lider vrea sa aibe la conducere cei mai buni si de incredere membrii pe care-i cunoaste, prima oara cand obtine functia de lider sa aduca 2 sub-lideri de unde vrea timp de 1 luna de zile dupa sa zicem ca se poate trece la regula cu "rank3+ in mafie ori rank 3 anterior in ultimele 3 luni". 
Zic ca este cea mai potrivita sugestie insa cum zice si @uS Josh, sistemul vechi mai simplu era si cel mai bun...

Link to comment
Share on other sites

Tip factiune:Toate 

Sugestie:Sa se poata adauga noi sublideri doar cei din interiorul factiunii care au  rank4 minim,sau a avut rank 4 in ultimele 3 luni si a fost activ.Pentru ca un rank 4+ actual este discriminat.Da teste cu candidatii , organizeaza unele activitati sau evenimente in factiune si altul de rank 3 ia sublider si nu mi se pare corect.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.