Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Garmin anunţă trei noi produse: un smartwatch, un ceas hibrid şi o brăţară de fitness


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

vivo-1.jpg

 

Garmin International a anunţat trei noi produse pentru piaţa din România. Astfel, vívoactive 3 este un smartwatch cu GPS şi suport pentru plăţi contactless, vívomove HR este un smartwatch hybrid, iar vívosport este o brăţară de fitness cu GPS şi funcţie de măsurare a bătăilor inimii.

 

Noul vívoactive 3, lansat în cadrul IFA Berlin dispune de facilitatea Garmin Pay, o soluţie de plată contactless, care permite utilizarea ceasului pentru plăţi securizate. În plus, ceasul este echipat cu sistem de monitorizare a pulsului la încheietură şi aplicaţii pentru peste 15 sporturi indoor şi outdoor. Ceasul este rezistent la apă şi are carcasa realizată din inox. Durata de viaţă a bateriei este de până la 7 zile în modul smartwatch şi de 13 ore în modul GPS.

 

Modelul vívomove HR este primul smartwatch hybrid cu touchscreen de la Garmin. Ceasul măsoară pulsul la încheietură, afişează notificări şi este disponibil în două variante - vívomove HR Sport şi vívomove HR Premium. Şi acest model este rezistent la apă şi are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 zile în modul smart şi de până la două săptămâni în modul ceas.

 

Brăţara de fitness vívosport măsoară ritmul cardiac şi foloseşte conexiunea GPS pentru sesiunile de mers sau alergare. Ecranul tactil este tot timpul aprins, iar dispozitivul oferă suport pentru notificări. Brăţara are o autonomie a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch şi de 8 ore în modul GPS.

 

Cele trei noi produse vor fi disponibile la partenerii autorizaţi Garmin începând cu jumătatea lunii octombrie, la preţurile recomandate de: 1.500 lei pentru vívoactive 3, 900 de lei pentru vivomove HR şi 900 lei pentru vivosport.

   

                              Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.