Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Web browserul Edge, un succes printre utilizatorii de Android?


 Share

Recommended Posts

microsoft-edge-android.jpg?height=360&wi

 

Lansat oficial în luna octombrie, web browserul Edge pentru dispozitive cu Android a depăşit deja pragul de 1 milion download-uri, lăsând motive de optimism pentru compania din Redmond.

Deşi comparat altor produse Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive) care au depăşit de mult pragul de 100 milioane descărcări, rezultatele obţinute cu Microsoft Edge sunt încă modeste, avântul cu care utilizatorii de Android s-au grăbit să caute alternative pentru soluţiile consacrate (ex. Chrome) depăşeşte orice aşteptări.

Având la bază motorul Blink, folosit şi cu browserul Chrome, ediţia Microsoft Edge pentru Android se poate lăuda cu nivel de performanţă comparabil soluţiei furnizate de Google, motiv suficient pentru a fi considerat un posibil înlocuitor pentru acesta.

Printre facilităţile oferite de versiunea pentru Android a browserului Microsoft avem modul Dark Mode optimizat pentru folosirea pe timp de noapte, opţiunea Continue on PC pentru direcţionarea sesiunii de navigare la versiunea Edge pentru Windows 10 şi alte funcţii utile: bookmark-uri sincronizate cu PC-uri desktop, suport pentru tab-uri, mod de citire.


Totuşi, versiunea actuală Edge pentru Android are şi limitări serioase cum ar fi lipsa suportului pentru extensii, utile spre exemplu la ascunderea reclamelor din site-urile vizitate.

Web browserul Edge pentru Android poate fi instalat gratuit din magazinul Google Play.

 

                                                                    Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.