Jump to content

Resident Evil VII : Not a Hero (DLC)


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Resident Evil VII : Not a Hero (DLC)

 

Capcom va lansa două părți de conținut descărcabil pentru Resident Evil 7 biohazard - episodul întârziat intitulat Not A Hero și un nou episod numit End of Zoe - pe 12 decembrie, a anunțat editorul de astăzi. Compania va lansa, de asemenea, o ediție de aur a Resident Evil 7 în acea zi, care include tot conținutul descărcat de joc până în prezent.

 

Nu este un erou, veteranul seriei Resident Evil, Chris Redfield. Episodul, care va fi lansat gratuit, a fost inițial planificat pentru lansare în primăvara trecută, dar a fost întârziat. Iată rezumatul oficial al conținutului nou:

 

Realizând după evenimentele oribile care l-au avut pe Ethan Winters în Resident Evil 7 biohazard, "Not a Hero" aduce o nouă experiență jucând ca Chris pentru a face față noilor amenințări care nu au fost întâlnite în jocul principal. Ca membru al New Umbrella, Chris și echipa au creat rapid o strategie pentru a combate această ultimă amenințare. Va reuși Chris să rezolve încă o dată misterul acestui ultim izbucnire și să o facă din viață din temnițele plantației?

 

 

Images:

Not_A_Hero___Screenshot_1.jpg

Not_A_Hero___Screenshot_6.jpg

Not_A_Hero___Screenshot_4.jpg

 

 

Trailer:

 

Source.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.