Jump to content

[DISCUSS HISTORY] - Al Doilea Război Mondial


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

On 12/13/2017 at 7:28 PM, splashy said:

Pana la urma conflictul asta a dus la cel mai mare cacat posibil pentru Europa, NATO si UE, unde SUA are control peste toti sclavii ei. Sigur ca pe unii i-a ajutat, dar acum probabil ca n-o sa mai existe razboaie nici in o mie de ani, mai ales cu Liberalismul si propaganda asta care devin din ce in ce mai proeminente, peste 100-200 de ani nu ma astept sa mai stie cineva de al doilea razboi mondial sau cum ne-au bagat minciunile lor pe gat. "Alianta" asta este cel mai superficial lucru pe care l-am vazut vreodata rachat de credit bancaire, NICIODATA rivale precum Germania si Franta, Romania si Ungaria, Franta si Marea Britanie, etc. ar fi intr-o alianta. Peste 100-200 ani probabil ca tot poporul roman o sa uite de teritoriile pe care le-am cucerit in al doilea razboi mondial. Nimanui o sa-i mai pese de tara lui, de cat de el insusi. Si ce putem sa facem noi in privinta asta? Absolut nimic. Probabil daca ar fi existat o tara national-socialista in mijlocul Europei ar fi fost atacata de toti membrii NATO pana acum, ca ei au uitat ce e aia patrie. Fi-mi-ar scarba.

image.png.5dfbd78164b008ec2b426727ce199505.pngDe fapt, cei mai mari din această lume fac legea și ei cred că sunt autorizați, deoarece nimeni nu îi poate contrazice. Colonizarea are loc astăzi într-un mod mai modern.
 

Link to comment
Share on other sites

Supranumit ca si cel mai sangeros conflict al istoriei, pe langa milioanele de vieti pierdute in acest "razboi" pe care am putea sa il numi mai mult a fi un fraticid, a fost o perioada istorica decisiva pentru continetul Europa, care mai tarziu avea sa devina cateaua unor puteri din exterior, iar viata locuitorilor acestuia, mai ales cei aflati sub Cortina de Fier aveau sa se schimbe radical. Un conflict al ideologiilor, avea sa produca scanteia care a aprins o planeta intreaga!  Dar care, prin distrugerea creata, a reusit sa impinga foarte mult in sus tehnologia si bineinteles medicina, deci a avut mai mult sau putin partile lui pozitive... Cateodata stau si ma gandesc, cum am fi ajuns oare, noi ca tara si implicit lumea in care traim, daca am fi putut sa ducem la capat acest "razboi sfant" cu foartele diabolice marxiste, care sapa si acum societatea in care traim.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.