Jump to content

[DISCUSS HISTORY] - Comunismul în România


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Sincer,consider ca comunismul este genul de chestie care functioneaza bine doar pe hartie.Daca stai sa te gandesti,comunismul are niste idei bune,care ar trebui,in teorie,sa aduca pe toata lumea la acelasi nivel,dar ceva de acest fel nu poate sa functioneze bine,sunt atatea exemple de foamete si alte probleme aduse din cauza faptului ca liderii faceau schimbari bruste.

Link to comment
Share on other sites

Comunismul in Romania nu a fost asa serios precum in Rusia sau Coreea de Nord. Lumii ii placea sa traiasca astfel, mai ales pe vremea tovarasului Ceausescu. Toata lumea il adora. Comunismul a adus numai beneficii dupa parerea mea. Erau numai fabrici, uzine, lumea avea un loc de munca, orice domeniu se lua in serios, iar de la caderea acestuia in 1989, se poate vedea cu ochiul liber cate daramaturi au fost lasate in urma, cate sisteme precum invatamantul sau sanatatea s-au dus pe rapa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.