Jump to content

Galaxy S9 ar putea bate recorduri în privinţa vitezei de încărcare a bateriei


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

     0yjlXH2.jpg

 

Lucrând în strânsă colaborare cu Qualcomm pentru implementare tehnologiei Quick Charge 4, Samsung al putea face din Galaxy S9 unul dintre cele mai rapide modele smartphone, din punct de vedere al vitezei de încărcare a bateriei.

 

Motorizat de chipsetul Snapdragon 845, Galaxy S9 şi ediţia S9+ vor beneficia de una dintre cele mai eficiente implementări a tehnologiei Quick Charge 4.

Fără a da cifre exacte, Samsung promite o scurtare cu 15% a timpului de încărcare şi o îmbunătăţire cu 30% a eficienţei, fapt ce permite reducerea cu până la 3°C a temperaturii la nivelul carcasei. Pentru refefinţă, One Plus 5T, ultimul model smartphone prezentat drept având cea mai mare viteză de încărcare a bateriei poate atinge 59% din capacitate în 30 de minute, respectiv 93% după 60 minute.

 

 

Pentru scopul propus, tehnologia Quick Charge 4 apelează la o funcţie numită Intelligent Thermal Balancing, care presupune monitorizarea temperaturii în două zone distincte ale acumulatorului. Separat în două celule, acumulatorul este încărcat în mod alternant selectând celula cea mai rece, evitând astfel acumularea excesivă de căldură.

 

Mai multe detalii vom afla cu siguranţă de la evenimentul de lansare Galaxy S9, aşteptat pentru data de 24-25 februarie 2018.

                                                                                              Sursa.

 

Edited by uN Christian
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.