Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rapoarte activitate, reguli sublideri, legalizare moduri, waruri sarbatori / Activity reports, subleader rules, mod legalization, holiday wars


Kelton
 Share

Recommended Posts

Oricum marea majoritate foloseau infinite.run, chiar si eu cand eram lider aveam o gramada de moduri ilegale, infinite.run era doar unul din ele. Eu spun ca este ok legalizarea modului.

Link to comment
Share on other sites

Pare oke legalizarea la infinite run pentru cei din mafie si de folos, dar faza cu warurile de sarbatori nu o inteleg, in fiecare an warurile de sarbatori au fost anulate acum v-ati trezit sa faceti sondaj....acum serios cine sta de craciun, anul nou sa intre la waruri? Cred ca doar aceaia care sunt no liferi stau de sarbatori sa intre la waruri....parerea mea ca warurile de craciun nu-si au locul.

Link to comment
Share on other sites

Toti care zic ca e faina treaba cu infinite run se bucura ca acum nu mai risca sa fie banati folosind acel mod,totusi sper ca asta e singura chestie pe care o mai legalizati, in caz contrar in 5 luni ne luam toti v3-ul ca e legal. Eu tot nu o sa-l downloadez. Nu o sa-mi infectez gta san andreas-ul ( unul dintre cele mai bun jocuri din toate timpurile ) cu astfel de chestii. Cat despre toate celelalte chestii sunt de acord.

Edited by MEOW BigDevil ZuZ
Link to comment
Share on other sites

Cea mai proasta idee posibila sa supuneti la vot posibilitatea warurilor obtionale.

De ce aia din pasnica/pd se pot bucura linistiti de sarbatori iar eu trebuie sa merg la wars ca sa nu iau fw, din cauza unor 'destepti' care au votat ca warurile sa ramana obligatorii?

Faceti macar cum era la celelalte voturi, sa vedem cine ce a votat, macar asa stim cine face partea din turma aia de oi bete.

Link to comment
Share on other sites

In sfarsit o idee buna dupa mult timp. Era enervant la warurile in care venau 2-3 si rupeai fuga pe turf. Legalizarea infinite run a fost geniala. Poate osa modificati si la acel detector de daune sa vedem si noi cat ne-a luat ala in total don viata ar fi mai usor sa banam oameni ce dau secunda.

Link to comment
Share on other sites

Faptul este deja consumat în ceea ce privește legalizarea Fake Esc-ului, nu-l mai poate ilegaliza după ce îl au toți, apoi să le dea tuturor ban. Oricum mi se pare o modificare bună.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, KIA Slushaay said:

@Kelton aiurea ca pe fiecare server o sa fie war-uri  doar pe rpg4 nu.Ar fi fost mai ok daca nu s-ar fi oprit, acum vine vacanta toata lumea are timp sa intre 2h la niste war-uri, zic si eu.. 

Cel mai probabil doar tu o sa stai de craciun la wars, sau de revelion la fel, iti place cumva sa stai sa joci la war in loc sa iesi si tu cu prietenii la o bauta ceva? Mie sincer imi place mai mult sa ies seara si sa stau pana dimineata decat sa ma duc in timpul zilei, mai ales de sarbatori

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Kelton said:

ro32.png

 

Deschid acest topic pentru a anunța toți jucătorii despre anumite decizii pe care le-am luat împreună cu stafful.

Înainte de toate însă, doresc să urez tuturor sărbători cât mai frumoase și distractive alături de cei dragi!

 

  • Rapoarte de activitate

 

În perioada 18.12.2017 - 07.01.2018 (inclusiv) rapoartele de activitate vor fi opționale pentru toată lumea.

Tot cu ocazia sărbătorilor vă anunț că regula cu minim 20 de ore jucate pe lună membrilor facțiunilor NU se va aplica în această lună. Știm că mulți dintre voi o să aveți alte preocupări decât să stați pe sa-mp sau pur și simplu doriți să vă relaxați și să nu vă stresați cu așa ceva.

 

  • Waruri de sărbători

 

Am deschis un sondaj pe website-urile RPG cu privire la oprirea warurilor de sărbători. De îndată ce se încheie sondajele voi reveni cu un EDIT pentru a vă oferi mai multe informații.

Precizez că deciziile aici vor fi luate individual, astfel că fiecare server poate avea o durată diferită sau poate avea în continuare waruri și de sărbători în funcție de ce se decide.

 

  • Regulament sublideri

 

Și aici a fost deschis un sondaj pe website-urile RPG cu privire la modificarea regulii de alegere a subliderilor la ganguri. De îndată ce sondajul se încheie voi reveni cu un EDIT pentru a vă oferi mai multe informații.

Dacă se va considera necesar să deschidem un sondaj și pentru celelalte tipuri de facțiuni vom face și acest lucru.

 

  • Legalizare moduri

 

Am discutat cu anumiți jucători cât și cu stafful serverelor și am decis să legalizăm două lucruri:

1. Infinite run: poate fi descris ca un mod/cod care permite jucătorului să alerge la infinit fără a obosi. Vă rog să nu confundați acest mod/cod cu altele.

2. Fake escape: poate fi descris ca un mod care-ți permite să stai AFK (pe escape), fără să ți se vadă clepsidra de AFK.

 

Scurt FAQ:

Q: De ce ați decis să legalizați infinite run?

A: Considerăm acum că un astfel de mod/cod nu prezintă o gravitate atât de mare încât să mai fie necesar să-l sancționăm. Poate cei din ganguri știu cel mai bine cum e să participe la waruri și să încerce să se deplaseze pe distanțe mari, fiind frustrant să vezi că-ți ia o eternitate să ajungi într-o altă locație. De asemenea au apărut recent diverse situații cu jucători care nu foloseau așa ceva ci o altă metodă de a alerga mai mult și a obosi mai greu, astfel că adminilor le erau greu să determine dacă foloseau fișiere ilegale sau dacă se foloseau de celelalte metode care erau oarecum permise. Poate că unora le va fi mai greu să accepte o astfel de modificare, însă cât timp e legal pentru toată lumea o să-l poată folosi oricine și nu ar trebui să încurce.

 

Q: Nu credeți că se va abuza de infinite run?
A: S-ar putea abuza doar în situația în care un jucător ar avea așa ceva și altul nu. Din moment ce acum e legal pentru toată lumea, îl puteți instala cu toții astfel încât alții să nu aibă niciun avantaj asupra voastră. Pentru cei ce jucați și pe alte servere v-aș sugera să citiți cu atenție regulamentele lor pentru că s-ar putea ca ei să nu permită așa ceva.

 

Q: Ce se întâmplă cu jucătorii banați până acum pentru așa ceva?
A: Acești jucători trebuiau să respecte regulamentul activ la acel moment, astfel că sancțiunea lor a fost acordată conform regulilor și nu va fi înlăturată, deci nu ne cereți așa ceva.

 

Q: De ce ați decis să legalizați fake escape?

A: Am încercat să punem în balanță lucrurile cu care ar putea încurca acest mod vs lucrurile cu care poate ajuta și am ajuns la concluzia că nu poate dăuna aproape deloc. Sa-Mp Addonul, un mod care ajută să rezolve o grămadă dintre problemele jocului are inclus în el acest fake escape tocmai pentru că și el ajută să rezolve anumite probleme.

 

Q: Nu se poate abuza cu fake escape?
A: Cred că o să vă gândiți și voi ca noi la început și o să ziceți că pot apărea abuzuri. La o analizare mai amănunțită însă observăm că se poate trece ușor peste aceste lucruri care s-ar putea considera „abuzuri”.

 

Exemple de „abuzuri”:

- te ajută la testul în facțiune: cu sau fără acest mod cei care voiau să trișeze într-un fel sau altul puteau face ușor asta folosind un alt dispozitiv, folosind ajutoare pe skype sau așa mai departe, așadar acest mod nu încurcă cu nimic testele la facțiune. Sugerăm testerilor să încerce să ofere timp limitat de răspuns la întrebări, dar chiar și așa nu se poate garanta că nu există o metodă prin care să trișeze.

- încurcă polițiștii cu suspecții AFK: dacă stăm să ne gândim nu avem nevoie de clepsidră pentru a ne da seama că un jucător este AFK. Clepsidra de AFK a fost adăugată în versiunile recente de sa-mp, deci se poate folosi în continuare bunul simț și să-ți dai seama că un jucător e AFK atunci când acesta stă pe loc și nu face nimic. Deci se poate demonstra în continuare prin câteva poze sau un video că un jucător e AFK dacă trebuie demonstrat așa ceva.

 

Cam acestea ar fi întrebările cele mai frecvente. Alte lucruri ce vor apărea le vom trata la momentul respectiv.

E posibil ca unora să le ia ceva timp să se obișnuiască cu aceste lucruri. Știm și noi că schimbarea e grea uneori și nu pare bună la început.

 

uk32.png

 

  Reveal hidden contents

 

I am opening this topic to let all players know about some decisions taken together with the staff.

Before all, I want to wish you all happy and fun holidays together with your loved ones!

 

  • Activity reports

 

During 18.12.2017 - 07.01.2018 (includd) activity reports will be optional for everyone.

Also in celebration of the holidays I want to let you know that the rule of at least 20 hours played per month for faction members WILL NOT apply this month. We know that many of you have other concerns beside playing sa-mp or you simply want to relax and don't stress yourselves about this.

 

  • Holiday wars

 

I have opened a poll on the RPG websites regarding this. Once the polls end I will get back with an EDIT offering you more information.

I want to state that these decisions will be treated individually, thus each server can have a different war period or can continue to have wars depending on what the players decide.

 

  • Subleader rules

 

I have also made a poll on the RPG websites for changing the gang subleader rules. Once the polls end I will get back with an EDIT and give you more information.

If we find necessary to open a poll for the other faction types we will do so.

 

  • Mod legalization

 

I have discussed with a few players as well as the staff and we have decided to legalize two things:

1. Infinite run: can be described as a mod/cheat that allows players to run continuously without losing stamina. Please do not confuse this mod/cheat with others.

2. Fake escape: can be described as a mod that allows you to be AFK (on escape), without showing the hourglass near your name.

 

Short FAQ:

Q: Why have you chosen to legalize infinite run?

A: We now consider that such a mod/cheat does not present such a gravity that it would be necessary for us to punish. Maybe gang members know best when participating in wars and try to get across a big distance, being frustrated that it takes an eternity to reach your destination. Also recently there have been a few situations in which players that were not using this but found different methods of running for longer periods of time, thus making it harder for admins to determin if they were using this mod or another method that was somewhat allowed. Maybe some of you will have a hard time accepting such a modification, but as long as it is legal for everyone it shouldn't bother anyone.

 

Q: Don't you think there can be abuses with  infinite run?
A: There might be abuses only if one player has it and the other does not. Since it is now legal for everyone, you can install it yourself so others won't have an advantage on you. For those playing on other servers I would suggest reading their rules because they might not allow it.

 

Q: What will happen to players banned for this until now?
A: These players had to respect the active rules at that moment, so their punishments were given according to those rules and we will not remove them, so do not ask us such things.

 

Q: Why have you decided to legalize fake escape?

A: We have tried to balance the things this mod can harm vs the things this mod can help with and have concluded that it cannot really do harm. Sa-Mp Addon, a mod that helps resolve a bunch of game problems has included in it this fake escape because it helps out with some of the problems.

 

Q: Can't you abuse of fake escape?
A: You might probably think as we did in the beginning that certain abuse can take place. If we analyze it in more detail we can observe that these „abuses” can be easily taken care of.

 

Examples of „abuse”:

- it helps you with the faction test: with or without this mod those who wanted to cheat always found one way or another to do so by using a second device, using help on skype and so on, thus this mod doesn't really influence faction tests. We suggest testers giving a limited answering time to questions, but even so we cannot guarantee that there isn't any other cheating method.

- disturbs cops with AFK suspects: if we think about it we don't need the hourglass to know when a player is AFK. The hourglass has only been added in the recent sa-mp versions, so we can use the old common sense method and know that a player is AFK when he does stands still and does nothing else. So you can still prove with a few pictures or a vide that the player is AFK.

 

This should be the most frequent questions. If other things happen to pop up we will take care of them at that time.

It might be possible for some to take get used to these changes harder. We also know that change is hard and at first is not always seen as good.

 

 

 

Si va intrebati cum de sa futut serverul de tot? Cum de nu mai ajungeti la 1000/1000 zilnic? Hai sa legalizam si renko si aimul ca tot va bateti joc de server, intai dai unban la codatii aia  care au fost banati prin munca unor admini timp de cativa ani dupa legalizezi timecyc,infinite run,etc.., si toate cacaturile ca sa dea si mai bine?  Iti spun sincer, astea au fost decizii foarte proaste care vor avea si urmari... 

Edited by Decimo AllenMinyo
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Decimo AllenMinyo said:

Si va intrebati cum de sa futut serverul de tot? Cum de nu mai ajungeti la 1000/1000 zilnic? Hai sa legalizam si renko si aimul ca tot va bateti joc de server, intai dai unban la codatii aia  care au fost banati prin munca unor admini timp de cativa ani dupa legalizezi timecyc,infinite run,etc.., si toate cacaturile ca sa dea si mai bine?  Iti spun sincer, astea au fost decizii foarte proaste care vor avea si urmari... 

Adevarat spui, de ce crezi ca e lag pe server, de ce crezi ca nu mai e la fel de populat ca acum ceva timp, cel mai bine era acum 1 an, cand serverul era populat, era oke, no lag, no nimic. Acum s-a ajuns sa se mai legalizeze si infinite run, curand o sa se duce pe .. si b-zone.. Prea multe chestii, deja s-a ajuns sa se dea prin pereti la waruri si sa spui ca a fost o 'desincronizare', rlly?

Link to comment
Share on other sites

Celor care faceți hate nu pot decât să vă spun un singur lucru, sunteți liberi să căutați un alt server de sa-mp mai bun ca B-Zone dacă nu vă place aici. Nu cred că vă forțează cineva să jucați aici. Deci logic ar fi dacă nu vă place să vă mutați într-un loc în care vă place. Dacă n-ați învățat până acum că update-urile nu se fac pentru individ ci pentru masa de jucători ar fi cazul să învățați de acum încolo. Nu putem satisface poftele fiecărui jucător în parte pentru că fiecare gândește diferit și vrea altceva. Dacă noi nu vă satisfacem necesitățile căutați pe altcineva care o va face. E destul de simplă treaba.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.