Jump to content

Google Assistant îşi face debutul oficial şi pe dispozitive cu versiuni mai vechi de Android


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

google-assistant.jpg?height=428&width=640

 

Lansat ca o exclusivitate pentru cumpărătorii de telefoane Pixel, serviciul Google Assistant poate fi instalat de acum şi pe telefoane echipate cu versiunea Android 5.0 Lollipop, sau mai noi. Nu au fost uitate nici tabletele cu Android, chiar dacă acestea pierd tot mai mult teren în faţa noilor modele smartphone echipate cu ecrane mari.

 

Pentru început, valul de lansări acoperă utilizatorii vorbitori de limbă engleză din Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia, India şi Singapore, cât şi vorbitori de limbă spaniolă din Statele Unite, Mexic şi Spania. Lista este încheiată cu Japonia, Coreea de Sud, Brazilia, Germania şi Italia.

 

Funcţionalitatea este adăugată automat în urma unei actualizări aplicată componentei Google Play Services, însă este activată doar pentru utilizatorii care optează în mod explicit să o folosească, icon-ul Google Assistant apărând apoi în sertarul cu aplicaţii.

 

Din păcate, suportul pentru tablete se rezumă la utilizatorii care locuiesc în Statele Unite, vorbitori de limba engleză. Dacă în versiunea pentru smartphone Google Assistant este compatibil inclusiv cu versiunea Android Lollipop, în cazul tabletelor suportul începe de la versiunea Nougat 6.0.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.