Jump to content

Nokia 9 ar putea integra un sistem dual-camera cu zoom


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

nokia-9-case-render.jpg

 

Nokia 8 a venit cu destule funcţii foto interesante, însă camerele sale pur şi simplu nu au putut concura cu oferta superioară a concurenţei. În ciuda faptului că a HMD a ales pentru modelul de top din prezent un sistem dual-camera, acesta nu oferă funcţii avansate precum zoom sau mod portret, lucru care se pare că va fi rezolvat pe Nokia 9.

 

Cei care au descărcat beta-ul pentru Nokia Oreo dedicat lui Nokia 5 au observat printre sursele aplicaţiei de cameră o serie de pictograme noi, care nu sunt folosite pe niciun alt dispozitiv Nokia de până acum. Este vorba de butonul Telephoto, care oferă două setări: 1X şi 2X, sugerând că Nokia 9 va beneficia de un sistem dual-camera similar cu cel de pe iPhone X şi Galaxy Note8. Camera normală, wide-angle, nu va fi probabil foarte diferită faţă de cea de pe Nokia 8.

 

Utilizarea unui astfel de sistem foto alături de lentilele dezvoltate de ZEISS ar trebui să pună în sfârşit noile Nokia în topul dispozitivelor performante la acest capitol. Nokia 9 este aşteptat în luna ianuarie, debutul urmând să aibă loc în China, în timp ce lansarea globală ar putea avea loc după Mobile World Congress 2018.

                                                                  Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.