Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Google lansează Maps Go, o versiune a aplicaţiei Maps optimizată pentru dispozitive low-cost


 Share

Recommended Posts

 

unnamed-6.png

 

După ce a lansat Android Go, o versiune simplificată de Android Oreo pentru dispozitive cu mai puţin de 1GB memorie RAM, Google completează oferta şi cu versiuni „Lite” ale principalelor aplicaţii oficiale.

 

Recomandată pentru dispozitive Android Go, dar compatibilă şi cu alte versiuni de Android, Google Maps Go reduce la minimum spaţiul necesar pentru instalare şi traficul de date consumat. Bazată pe formatul Progressive Web App, aplicaţia este în esenţă un container pentru versiunea web a serviciului Google Maps, adaptat pentru a funcţiona şi prin conexiuni intermitente la internet.

 

Compatibilă cu funcţia Nearby, suportată pe dispozitivele cu Android Go, aplicaţia Maps Go poate trimite hărţile descărcate şi altor dispozitive fără acces la internet, aflate însă în raza conexiunii Bluetooth.

 

Aplicaţia Google Maps Go poate fi instalată din magazilui Google Play, pe dispozitive care rulează Android 4.1 sau oricare dintre versiunile mai noi.

                                                                  Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.