Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Galaxy A8+ (2018) apare într-un clip neoficial în Bangladesh


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

galaxy-a8-2018.jpg

 

Ştiam de câteva luni că noile dispozitive din gama Galaxy A (2018) de la Samsung vor adopta design-ul cu ecran edge-to-edge şi format 18,5:9 prezent şi pe modelele Galaxy S8 şi Note8, însă aceasta este prima dată când vedem un astfel de dispozitiv în „libertate”. Un Galaxy A8+ a fost depistat în Bangladesh, telefonul fiind demonstrat şi întors pe toate părţile, putând astfel vedea atât particularităţile de design, modul în care arată inferfaţa grafică software, cât şi lista completă de specificaţii tehnice.

 

Galaxy A8+ (2018) arată la prima vedere ca un Samsung Galaxy S8 cu margini puţin mai mari în jurul display-ului. De fapt, marginile negre de pe laterale apar din lipsa curburii ecranului spre margini, sticla fiind doar rotunjită, nu curbată până pe lateral. Pe partea din spate, senzorul de amprentă a fost amplasat sub camera foto, într-o poziţie mult mai confortabilă decât pe modelele high-end din 2017, în timp ce butonul dedicat pentru Bixby nu se găseşte nicăieri pe telefon.

 

La capitolul specificaţii hardware avem un chipset Exynos 7885, modelul mid-range cu 8 nuclee la (două la 2,2 GHz şi şase la 1,6 Ghz), un display Super AMOLED de 6” cu rezoluţie Full HD+ (2.220 x 1080 pixeli), 6 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, acumulator de 3.500 mAh, mufă USB Type-C, jack de căşti, o cameră principală cu senzor de 16 megapixeli (f/1.7) şi un sistem dual camera pe partea din faţă cu senzori de 16, respectiv 8 megapixeli, ambii echipaţi cu obiective f/1.9. Asemeni modelelor 2017 din gama Galaxy A, A8+ oferi rezistenţă la apă şi praf la standardul IP68.

 

La nivel software, interfaţa pare să fie identică cu cea de pe Galaxy S8 şi Note8, lucru care sugerează că telefoanele Galaxy A (2018) vor fi lansate cu Android Nougat din fabrică, urmând să fie actualizate la noul Oreo mai târziu. În cazul în care design-ul lui Galaxy A8+ (2018) este inspirat de ceea ce vom primi şi pe Galaxy S9, următorul flagship Samsung ar putea avea senzor de amprentă pe spate, ar putea renunţa la butonul Bixby şi va păstra în rest liniile de design exterioare de pe S8. Seria Galaxy A este de obicei anunţată oficial în luna decembrie, cu lansare la începutul anului următor, deci nu ar trebui să dureze prea mult până când vom afla detalii oficiale despre aceste dispozitive direct de la Samsung.

                                                                                                  Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.