Jump to content

App Store oferă de acum şi opţiune de precomandă, pentru aplicaţiile încă nelansate


 Share

Recommended Posts

 

app-store.jpg?height=428&width=640

 

Apple a adăugat o nouă opţiune la cumpărarea aplicaţiilor din magazinul App Store, permiţând utilizatorilor să comade aplicaţiile pe care şi le doresc cu până la 90 de zile înainte de lansarea efectivă, beneficiind astfel de eventuale reduceri de preţuri aplicate de către dezvoltatorii acestora.

 

O aplicaţie la care folosim opţiunea de precomandă rămâne în aşteptare, urmând să fie instalată automat pe dispozitiv de îndată ce devine disponibilă. În schimb, dezvoltatorii care aleg să-şi publice aplicaţiile în App Store înainte ca acestea să fie efectiv gata de lansare au ocazia să le promoveze din timp, cu potenţialul de a realiza vânzări suplimentare aplicând promoţii adresate celor dispuşi să plătească în mod anticipat. Pentru a nu se simţi păcăliţi în situaţiile când preţul se modifică pe durata campaniei de precomandă, cei care folosesc această opţiune vor beneficia de preţul cel mai mic, care va substitui inclusiv preţul oficial de lansare.


Opţiunea pentru precomandă poate fi aplicată inclusiv aplicaţiilor gratuite, funcţionând ca un mecanism pentru instalare automată la momentul lansării oficiale.

Noua opţiune pentru cumpărare este adăugată în toate versiunile App Store, pentru platformele iOS, MAC şi chiar tvOS..

 

                                                                                       

 

                     Sursa.

 

Edited by AlinSimion
Rezolvare problema sursa.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.