Jump to content

[REZOLVAT] [PROBLEMA] Clean Install


Struki

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Instalez GTA-ul, clean, intru in el și am moduri de arme și radar pătrat. Am încercat sa pun și un gta3.img original descărcat de pe net, dar rămân aceleași arme și vegetația Off.
Screenshot (în caz că este necesar):-
Alte precizări:

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Haterul said:

Am făcut deja, niciun efect. 

Este practic imposibil, probabil are moduri acel GTA. Descarca versiunea Hoodlum a jocului si schimba locația instalării. Daca nici asa nu merge inseamna ca nu stii sa dezinstalezi si sa instalezi un joc.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Heisenberg said:

Este practic imposibil, probabil are moduri acel GTA. Descarca versiunea Hoodlum a jocului si schimba locația instalării. Daca nici asa nu merge inseamna ca nu stii sa dezinstalezi si sa instalezi un joc

Am rezolvat aseara schimband locatia, era varianta Hoodlum, poate sunt eu incampabil cateodata, dar sa nu stiu sa dezinstalez/instalez un joc. -_-

Link to comment
Share on other sites

Incearcă să reinstalezi windows-ul, daca nu merge nici cu windows-ul, stergi Document - GTA SAN Andreas Users File <- le stergi. daca nu merge dinou.. nu am idei.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.