Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cutremur la Real, după El Clasico. S-a simţit umilit de Zidane şi vrea să plece: "S-a săturat!"


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

Tk74cZS.jpg

Real Madrid a fost umilită pe teren propriu de Barcelona, scor 0-3, şi a rămas la 14 puncte în spatele marii rivale. Partida de pe Bernabeu a fost urmărită de pe bancă de către Isco, care nu a fost folosit nici măcar un minut de Zinedine Zidane. Presa din Spania scrie azi sub titlul "S-a săturat!" că starul madrilenilor este extrem de dezamăgit şi că vrea să plece.

Isco (25 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Real Madrid şi a strâns în acest sezon 24 de meciuri în toate competiţiile, în care a reuşit 5 goluri şi 5 pase decisive. Fotbalistul sosit de la Malaga în vara lui 2013 se aştepta să fie în primul 11 şi în El Clasico, dar Zidane a decis să-i folosească la mijloc pe Modric, Casemiro, Kovacic şi Kroos. Isco nu a fost introdus nici măcar un minut, iar Sport.es scrie azi că fotbalistul este extrem de dezamăgit. Sursa citată menţionează că Isco regretă deja că a semnat de curând prelungirea cu Real Madrid, care i-a pus o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

"Isco se simte, încă o dată, decepţionat. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Realului în acest sezon, dar a privit El Clasico de pe bancă", notează spaniolii, care anunţă că pentru fotbalistul de 25 de ani s-a umplut paharul. "Va trebui să treacă mult timp pentru ca Isco să uite umilinţa la care a fost supus de către antrenorul său. Rămâne de văzut ce randament va da de acum încolo", mai scriu aceştia.

Interesul manifestat de Barcelona pentru mijlocaş i-a făcut pe cei de la Real Madrid să-i prelungească acestuia înţelegerea şi să-i stabilească o clauză astronomică - 700 de milioane de euro. Isco a profitat şi de accidentarea lui Bale şi, în sistemul 4-3-3, folosit cel mai des de Zidane, şi-a făcut loc în linia ofensivă, alături de Ronaldo şi de Benzema. În derby-ul de sâmbătă a fost însă rezervă neutilizată, iar asta l-a frustrat teribil. "Isco îşi simte încrederea înşelată şi regretă deja că a semnat prelungirea contractului", mai scriu cei de la Sport.es, care insistă pe faptul că s-a umplut paharul pentru fotbalist. Clauza de reziliere îl va ţine însă legat de Real Madrid, iar jucătorul nu va putea să plece decât dacă va găsi înţelegere din partea conducerii. Lucru greu de crezut, în condiţiile în care Isco e văzut de Florentino drept unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

@Legionar Mahone, Primesti un avertisment verbal pentru ca nu ai respectat urmatoarele reguli:

  • Comentariile trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte.
  • Comentariul trebuie să vizeze în mod direct subiectul știrii postate.
Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
2 hours ago, Dutca said:

@Legionar Mahone, Primesti un avertisment verbal pentru ca nu ai respectat urmatoarele reguli:

  • Comentariile trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte.
  • Comentariul trebuie să vizeze în mod direct subiectul știrii postate.

Ei bine, subiectul va fi închis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.