Jump to content

Portofoliu xPhenoZEWx

xPhenoZEWx
 Share

Recommended Posts

Hmm. Tu eşti chiar opusul unora de pe această comunitate. :)) În loc să le faci pe unele prea luminoase, parcă le faci prea gri, prea triste. Ţi-aş recomanda să te joci ceva cu contrastul, poate chiar şi cu luminozitatea sau cu filtre ca să dea mai bine lucrarea. Textul este destul de OK. În lucrarea cu dl. tatuat totuşi mi s-a părut că n-ai pus brush-ul prea bine, nu ştiu sigur daca l-ai pus pe Soft Light, iar dacă l-ai pus, lasă opacitatea mai mică. kw

18 minutes ago, Splash RPG3 said:

Hmm. Tu eşti chiar opusul unora de pe această comunitate. :)) În loc să le faci pe unele prea luminoase, parcă le faci prea gri, prea triste. Ţi-aş recomanda să te joci ceva cu contrastul, poate chiar şi cu luminozitatea sau cu filtre ca să dea mai bine lucrarea. Textul este destul de OK. În lucrarea cu dl. tatuat totuşi mi s-a părut că n-ai pus brush-ul prea bine, nu ştiu sigur daca l-ai pus pe Soft Light, iar dacă l-ai pus, lasă opacitatea mai mică. kw

Mulțumesc de părere, o să țin cont, dar ăsta cam e stilul meu de a lucra, întunecat, am învățat asta de la un designer care pentru mine mi se părea că lucră excelent... . Genul ăsta de poze îmi plac mie, întunecate, în viziunea mea arată foarte bine. 

Liber de utilizat. Aștept +1 dacă vă place. De continuat o să continui și dacă nu vă place, atât timp cât mie îmi place să lucrez în Photoshop:)).

Temă de azi: mașini.

pLdmwfy.png OLgDlOc.png ExuvRgo.png nNfC8M3.png N2wX1Fd.png

p5sRHwc.png CrHDRO8.png iNyPZuj.png yzekKrM.png UgwqfAH.png

Edited by xPhenoZEWx

Sunt ok, dar unele lucrari sunt prea intunecate, de ex: p5sRHwc.png UgwqfAH.png.

Inteleg, asta este stilul tau, dar niciodata nu e prea tarziu sa-l schimbi in unul mai bun si mai placut, daca o sa ramai la acest stil n-ai sa te dezvolti.

24 minutes ago, ToVarasu Adrian said:

Sunt ok, dar unele lucrari sunt prea intunecate, de ex: p5sRHwc.png UgwqfAH.png.

Inteleg, asta este stilul tau, dar niciodata nu e prea tarziu sa-l schimbi in unul mai bun si mai placut, daca o sa ramai la acest stil n-ai sa te dezvolti.

Mulțumesc de sfat, dar prim apoză era întunecată de felul ei, dar la a 2-a poză, da am cam scăzut din saturație... .

lucrezi foarte frumos, chiar imi plac lucrarile tale. o mica rugaminte am si eu: imi poti da te rog niste fonts pe care tu le folosesti si arata ok? mersi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.