Jump to content

Galaxy S9, LG V40 şi OnePlus 6T: Lunile în care ar putea fi lansate cele mai aşteptate smartphone-uri cu Android din 2018


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Toate marile companii de pe piaţa de smartphone-uri vor lansa noi modele vârf de gamă anul viitor. O listă apărută pe internet arată lunile în care acestea vor fi anunţate (nu neaparat disponibile pe piaţă).

GSMArena a publicat lista, care se pare că provine de la producătorul de chipset-uri Qualcomm. Aceasta include terminalele care vor folosi noul Snapdragon 845.

Astfel, în februarie vor fi anunţate, la Mobile World Congress 2018 din Barcelona, Samsung Galaxy S9 şi S9+, alături de LG G7 şi G7+. LG nu a oferit şi o versiune Plus a modelului G6.

 

Totodată, în listă apar o mulţime de telefoane de la companiile chineze de top. Acestea vor fi anunţate majoritatea în primăvară. Xiaomi ar putea prezenta Mi 7 în luna aprilie. În mai am putea vedea HTC U12. Totodată, OnePlus 6 şi ZTE Nubia Z18 ar putea fi anunţate în luna iunie, alături de un model „Xperia XZ Pro-A” de la Sony. 

 

top-8-smartphones-640.jpg

 

În septembrie vor apărea, potrivit listei, Galaxy Note 9, Xiaomi Mi Mix 3 şi LG V40.

Potrivit listei, Google Pixel 3 XL apare în luna octombrie, alături de ZTE Nubia Z18S, Sony Xperia XZ2 şi HTC U12+.

În noiembrie am putea vedea Moto Z 2019 (posibil să fie numit Z3?), iar OnePlus 6T ar putea fi anunţat în decembrie.

Nu se ştie cu certitudine dacă această listă este reală sau nu, dar datele se potrivesc cu lansările modelelor actuale din 2017.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.