Jump to content

BMW M2 Competition este așteptat în aprilie 2018: motor biturbo de 3.0 litri, 410 CP și cuplu de 500 Nm


Dutca
 Share

Recommended Posts

                          165358l-610x390-b-224a542c.jpg

 

Versiunea Competition a lui BMW M2 este așteptată să fie lansată în luna aprilie a acestui an, sportiva urmând să beneficieze de un motor biturbo de 3.0 litri cu 410 cai putere și un cuplu de 500 Nm.

Printre cele mai apreciate modele sportive de la BMW, M2 va primi în curând o versiune mai agresivă, lansarea oficială urmând să aibă loc în doar 4 luni.

Potrivit BMW Blog, constructorul bavarez va prezenta M2 Competition în luna aprilie, iar producția coupe-ului va începe în vara acestui an.

BMW M2 Competition ar urma să primească un motor biturbo de 3.0 litri ce dezvoltă 410 cai putere (față de cei 370 CP de pe un M2 standard) și un cuplu de 500 Nm.

Clienții vor putea să aleagă între o transmisie M-DCT cu șapte trepte sau o cutie manuală cu șase trepte.

M2 Competition va introduce și o serie de noi culori pentru caroserie, cum ar fi Hockenheim Silver (vezi foto) sau Sunset Orange, pe lângă cele existente: Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey și Long Beach Blue Metallic.

Volumul de producție pentru M2 Competition nu a fost stabilit, cererea pentru coupe-ul sportiv urmând să dicteze acest aspect. Primii clienți ar putea să se bucure de BMW M2 Competition la sfârșitul verii lui 2018.

 

                                                                                     Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.