Jump to content

Au bătut palma! De Amorim, împrumutat la Kayserispor


Dutca
 Share

Recommended Posts

     PTU5NiZoYXNoPThmZTc1YWE4Nzg2OWU4MTExYjgw

 

FCSB şi Kayserispor, echipa lui Şumudică, s-au înţeles pentru împrumutul lui De Amorim (26 de ani) la echipa din Turcia.

William De Amorim a ajuns la FCSB în urmă cu ceva mai mult de un an de zile. În momentul în care a sosit în lotul roș-albaștrilor, mijlocașul de bandă stânga era văzut drept unul dintre cei mai buni jucători din România pe postul său, iar cota sa se ridica la 1,8 milioane de euro, conform transfermarkt.

Deşi mulţi pariau pe valoarea sa, transferul la FCSB nu i-a priit brazilianului. Mijlocașul nu a reușit să se impună și să joace cu regularitate în echipa pregătită mai întâi de Reghecampf, apoi de Nicolae Dică. În acest moment, De Amorim, în vârstă de 25 de ani, este a treia sau chiar a patra variantă pentru postul său. Pentru poziţia de mijlocaș stânga se luptă pentru un loc de titular Florin Tănase, Florinel Coman și chiar Filipe Teixeira, astfel ca șansele lui să mai prindă un loc în primul 11 al lui Dică erau destul de mici.

 

Şansa sa s-a numit Marius Şumudică, fostul antrenor de la Astra, care nu a ascuns niciodată că îl doreşte. Tehnicianul e convins că îl poate "reinventa" pe brazilian, astfel că azi s-a ajuns la un acord privind un împrumut pe jumătate de an.

În măsura în care De Amorim va avea evoluţii bune, iar staff-ul tehnic al turcilor va dori să îl păstreze în continuare, Kayserispor deţine o opţiune pentru a activa clauza de cumpărare definitivă.

De notat că despre plecarea mijlocaşului de la echipa lui Becali s-a vorbit încă din vară. Atunci, De Amorim a avut o ofertă din Cipru, dar în cele din urmă, deși patronul era dispus să renunțe la el, mijlocașul brazilian a rămas la FCSB.

Brazilianul va fi coleg la noul club cu un compatriot, Boldrin, şi el transferat de Kayseri de la vicecampioana României.

 

                                                                                     Sursa: www.digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.