Jump to content

Barcelona nu se opreşte. Transfer stelar anunţat de Mundo Deportivo. Negocierile au început deja


Dutca
 Share

Recommended Posts

     PTU5NiZoYXNoPTJkOWE3YjgzMGVkZWM0ZjI5YTky

 

Barcelona pregăteşte un transfer surpriză în această perioadă de mercato. Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor, a anunţat că oficialii de pe Camp Nou au luat legătură cu persoane din anturajul lui Thiago Alcantara pentru a negocia mutarea. 

Mijlocaşul de 26 de ani de la Bayern Munchen ar fi tentat să joace alături de fratele lui, Rafinha. Robert Fernandez, oficialul catalanilor, l-a vizitat pe Alcantara cu ocazia meciului dintre Franţa şi Spania, de la Paris, iar cei doi au stat mai multe ore de vorbă. Unul dintre subiecte a fost şi trecerea acestuia la Barcelona.

Thiago ar deveni astfel succesorul lui Andres Iniesta, care, chiar dacă și-a prelungit recent contractul cu liderul din Spania, a ajuns la 33 de ani, și Valverde îl va folosi doar în cele mai importante meciuri ale sezonului.

Alcantara a ajuns la Bayern la cererea lui Pep Guardiola, iar campioana din Bundesliga a plătit, în 2013, 25 de milioane de euro pentru internaționalul cu 23 de selecții și un gol pentru ”Furia Roja”.

50 de milioane de euro este cota lui Alcantara, conform transfermarkt.de

2021 este anul în care expiră contractul jucătorului cu Bayern

                

                                                                                                      Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.