Jump to content

Nokia 6 a fost lansat în China. Vine cu chipset mai performant şi funcţie Bothie pentru cameră


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

nokia6-2.jpg?width=640&height=441

 

HMD Global a lansat, în China, versiunea 2018 a smartphone-ului său mid-range Nokia 6. Acesta include un chipset mai performant, modelul Qualcomm Snapdragon 630 (Nokia 6 are Snapdragon 430), mai multă memorie RAM şi camere care dispun de funcţia Bothie, lansată împreună cu Nokia 8. 
 
Pe scurt, Nokia 6 (2018) are display IPS LCD cu diagonala de 5,5 inci (format al imaginii 16:9), 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32/64 GB. Modelul dispune şi de slot pentru card microSD cu capacitate maximă de 256 GB. Bateria are capacitate de 3.000 mAh, la fel ca cea de pe Nokia 6. 

Smartphone-ul are acum senzorul de amprentă poziţionat pe partea din spate, iar butoanele capacitive de pe faţă au dispărut.

 

Camerele au caracteristici tehnice identice cu cele de pe Nokia 6. Cea principală are senzor de 16 MP, iar cea frontală de 8 MP. Noul model dispune, însă, de funcţia Bothie. Utilizatorii pot realiza imagini folosind simultan cele două camere de pe telefon, frontală şi principală.

Mai mult, funcţia permite folosirea simultană a celor două camere pentru streaming video live.
 
Varianta cu capacitate de stocare internă de 32 GB costă în China echivalentul a 890 de lei, iar cea de 64 GB aproximativ 1.000 de lei. 

                                                                                                  Sursa.

Edited by uN Christian S
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.