Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LG va anunţa un succesor pentru G6, dar acesta nu se va numi G7


SQ Christian
 Share

Recommended Posts

lg-phones.jpg?width=640&height=376

 

LG vrea să schimbe numele seriei de smartphone-uri G, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei. Primul model din această familie - Optimus G - a fost lansat în 2012. 
 
Reprezentantul companiei a spus că schimbarea se va produce odată cu un smartphone care va fi lansat în prima jumătate a anului 2018. Este vorba, cel mai probabil, despre modelul aşteptat sub numele de G7. Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii prea multe despre noul nume, dar a oferit un indiciu: se ia în calcul folosirea unui „număr cu două zecimale”. 

 

Probabil compania simte că a rămas în urmă în ceea ce priveşte cifrele, iar un număr mai mic, precum 7, ar putea lăsa impresia că noul său produs este mai slab decât modelele rivale. Apple a lansat iPhone X (Ten/Zece), Samsung se pregăteşte să anunţe Galaxy S9, iar Huawei a ajuns de asemenea la cifra 10 cu seriile P şi Mate. 

LG speră, probabil, ca această decizie să ducă şi la creşterea vânzărilor sale de smartphone-uri. Deşi este un nume cunoscut un îndustrie, LG nu face parte din topul celor cinci cei mai mari producători de telefoane inteligente din lume. Din acest club select fac parte: Samsung, Apple, Huawei, Oppo şi Vivo.

                                                                                                       Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.