Jump to content

Cu ce sponsor ar putea să semneze în cele din urmă Simona Halep?


South zeEk
 Share

Recommended Posts

NjAmaD01OTYmaGFzaD1jYTRhMzI5Yzk4OTBiOTEw

 

Reprezentanţii Simonei Halep s-ar afla în discuţii şi cu Lacoste, fostul sponsor principal al româncei, înainte de colaborarea cu Adidas. Conform ubitennis.com, sunt şanse mai mari ca sportiva noastră să parafeze o înţelegere cu firma de echipament francez decât cu Nike. Numărul unu mondial s-a despărțit recent de sponsorul ei principal, Adidas, cu care colabora din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an. Ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă concernul german a refuzat. Un alt mare producător de echipament sportiv, Nike, ar fi început deja negocierile cu Halep, iar totul ar fi fost intermediat de Andrei Pavel, noul membru din staff-ul Simonei. Acesta a mai lucrat cu producătorul american de echipament sportiv pe vremea când era jucător activ. Doar că negocierile cu acest brand nu ar fi decurs conform planului, zvonindu-se că Halep ar dori aproximativ două milioane de euro/an. În acest context, în paralel s-ar discuta şi cu Lacoste.

 

Firma franceză a îmbrăcat-o pe Simona până în 2014, iar acum o nouă colaborare are şanse importante să se "pună pe picioare". Alize Cornet s-a despărţit recent de Lacoste, semnând cu Lotto, iar francezii se văd în reală dificultate, în condiţiile în care investiţia în Djokovic nu a fost deloc rentabilă. Sârbul a semnat în primăvara anului trecut un contract cu acest sponsor, însă ulterior s-a accidentat şi nu a mai evoluat. Acum, Nole speră să joace la Australian Open, dar starea lui de sănătate rămâne incertă. "Lacoste a aruncat cu banii pe fereastră luându-l sub contract pe Djokovic. Nu a jucat în mare parte din sezonul 2017. O "excelentă" investiţie", notează ubitennis.com. În acest context, să o aibă sub contract pe cea mai bună jucătoare din lume, Simona Halep, ar fi o adevărată lovitură pentru Lacoste. Spre deosebire de Adidas şi Nike, francezii au o cu totul altă politică: preferă să aleagă mai puţini ambasadori care să promoveze brandul.

 

Sursa: DigiSport.Ro

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.