Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Civilization VI: Rise and Fall


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Civilization VI: Rise and Fall

 

 

Civilizațiile nu sunt piatră. Nu poți să faci toată munca grea la început, apoi aștepți ca cultura ta să reziste testului timpului, necontestat. Nu este așa în lumea reală - sau în jocurile de civilizație. Expansiunea pe care o anunțăm astăzi, Civilization VI: Rise and Fall, adaugă noi straturi dinamice pe jocul pe care l-ați avut deja. Pe 8 februarie 2018, veți conduce națiunile spre vârste de aur. Veți urmări pe alții să se răsucească sub propria lor greutate. Vei câștiga - sau vei pierde - loialitatea poporului tău. Întrebarea este: "Cum vă veți aminti?"

 

Ca un scop secundar, Civilization VI: Rise and Fall include mai multe elemente de povestire - momente istorice - care evidențiază punctele interesante de cotitură în civilizațiile voastre. Aceste evenimente se întâmplă de fiecare dată când joci, făcând unelte unice, în timp ce le dau înțeles mecanicii.

Vârstele de aur și întuneric sunt printre evenimentele noi care pot schimba cursul istoriei jocului. Ele sunt schimbări semnificative, dar temporare, la o civilizație care durează o epopee. Acestea vor deschide noi oportunități jucătorilor de a-și schimba strategiile și de a schimba stadiul jocului între jucător și rivalii lor. Având o epocă de aur oferă bonusuri uriașe pentru loialitate și alte sisteme de jocuri, dar face ca câștigarea viitoarelor Evuluri de Aur să fie puțin mai dificilă.

 

Având o epocă întunecată, doare loialitatea în orașele dvs. și vă face vulnerabili, dar vă oferă posibilitatea de a câștiga mai ușor o viată de Aur viitoare. De asemenea, permite folosirea politicilor speciale pentru epoca întunecată și deschide ușa pentru o epocă eroică și mai puternică. Gândiți-vă astfel: În timp ce o epocă de aur oferă un bonus de dedicație (un efect puternic al Epoca de Aur), fiind într-o epocă eroică, jucătorul câștigă trei bonusuri de dedicație (ceea ce face o "epocă de aur" triplă).

 

Imagini:

2KGMKT_CivilizationVI-RF_Game-Image_Anno

2KGMKT_CivilizationVI-RF_Game-Image_Anno

2KGMKT_CivilizationVI-RF_Game-Image_Anno

 

Trailer:

 

 

Source

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.