Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Modalitati prin care alergi din placere


TheVirus
 Share

Recommended Posts

Modalitati prin care alergi din placere

646x404.jpg

Exista foarte multe exercitii fizice pe care le poti include in antrenamentul zilnic, insa alergatul este principalul sport practicat de cei mai multi dintre noi. El ajuta intregul organism sa functioneze mai bine prin stimularea circulatiei sangvine, fiind benefic pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet, boli cardiace, tensiune arteriala.
Stim ca sportul este necesar pentru mentinerea sanatatii, dar si pentru a te mentine in forma. Dar, multi oameni isi pierd adesea interesul in timp ce alearga si decid sa renunte. Prin urmare, au nevoie de ceva care sa le starneasca interesul si sa le ofere placere. Sunt cateva modalitatile prin care ei se pot bucura de alergat, si anume:
  • Asculta muzica
Timpul in care alergi poate fi mai putin monoton daca alegi sa asculti muzica. Poate nu ai observat, dar s-a demonstrat ca atunci cand asculti muzica in casti in timp ce esti plecata la drum lung distanta pare mai scurta. Acest lucru se intampla deoarece muzica stimuleaza creierul sa se concentreze mai mult si sa indeplineasca sarcina. Asadar, nu pleca de acasa fara telefon sau mp3 si casti. Asculta in timp ce alergi muzica preferata.
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Elena locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.