Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
Sponsor

[REZOLVAT] Cum pot reseta parola contului?

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, am incercat azi sa ma conectez, dar am observat ca nu imi mai merge parola, cel mai probabil am uitat-o.Cum as putea sa o recuperez sau sa setez una noua, am incercat sa intru pe o pagina Recovery dar imi aparea un fundal alb si in colt spunea ca nu merge.
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări:Va multumesc pentru ajutor.

Edited by Heisenberg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand dai LogIn pe panel, iti scrie ''Forgot your password?'', apasa pe el si completeaza toate campurile, dupa ce le-ai completat verifica e-mailul pe care l-ai scris acolo, si vezi pe notificari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Păi, când apeși pe căsuța aceea de „Sign In„ o să-ți apară să-ți introduci numele și parola și mai jos, ai un buton „Login„, but butonul de „Login„ ai „Forgot your password ?„, dai click și completezi tot ce-ți cere, după trebuie să te uiți pe e-mail și îți va trimite parola și un link de activare a noii parole. Sper că ți-am fost de ajutor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Tactu Ciobanu said:

Am nevoie de Screenshot pentru a te ajuta :| 

Serios ca ai nevoie de screenshot pentru a intelegi care este problema? Vrea sa își reseteze parola, nu sa își fac baza de date.

Ai primit răspunsul, topic închis.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.