Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tudose, despre relaţia cu oamenii din SRI: "Eu nu am tăiat porcii cu nimeni acolo"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

10485184?author=SIMION+MECHNO+%2F+AGERPRES+FOTO

 

 

 

 

 

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că are o relaţie instituţională cu serviciile, afirmând că el nu a "tăiat porci cu nimeni de pe acolo" şi nu a "cărat nici sticle de vin la nimeni de pe acolo".

 

"Eu m-am cam săturat de tot felul de abţibilduri din astea (n.r. - de securist şi comunist). (...) Eu nu am tăiat porci cu nimeni de pe acolo, nu am cărat nici sticle de vin la nimeni de pe acolo şi dacă am stabilit cu toţii, hai să stabilim odată că SRI, SIE, SPP sunt nocive şi le desfiinţăm, dar hai să ne hotărâm! (...) Nu am fost la cumetrii, nu am fost la revelioane, nu petreceri împreună", a spus Tudose la Antena 3.

 

Şeful Guvernului a precizat că are o relaţie instituţională cu serviciile.

 

"O dată pe săptămână am obligaţia să interacţionez măcar pe linie de siguranţă naţională, CSAT, sunt o mulţime de probleme, dar atât, instituţional", a arătat premierul.

 

Tudose a menţionat că prefaţa şi postfaţa lucrării sale de doctorat au fost semnate de George Maior şi generalul Florian Coldea, deoarece cei doi i-au fost profesori la acea dată.

 

Premierul a adăugat şi că a discutat de câteva zeci de ori cu generalul Coldea pe diverse teme pe vremea când era ministru al Economiei.

 

El a respins ideea unei încercări de "teleghidare" într-o anumită direcţie din partea serviciilor secrete.

 

"Sunt destul de greu de teleghidat, acum mă ştiţi de ceva vreme (...), dar nu a încercat nimeni sau, oricum, poate că am fost păcălit, dar eu nu am simţit-o", a spus premierul.

 

Pe de altă parte, el a susţinut că "în momentul în care cineva calcă pe câte un interes al cuiva, încep nişte băieţi să mişune (...) cu informaţii" şi că la momentul în care nu o să mai fie premier, va "face un spectacol mic" cu probe.

 

 

SURSE: AGERPRESstiripesurse.roziare.comMediafaxRomânia LiberăHotNewsAK-24Ziarul de IaşiRealitateaEvenimentul ZileiLibertateaAntena 3Republica.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.