Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Discuție tensionată între Tudose și Carmen Dan: "Pot să-mi dau demisia"/ "Dă-ți-o!"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

s604x0_7441844_mediafax_foto_alexandru_dobre.jpg

 

 

 

 

 

Situația este tot mai tensionată în Guvern, după refuzul premierului Tudose de a da curs solicitării ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu.

 

Ulterior, în cadrul unui interviu televizat la Antena 3, premierul a declarat că episodul este unul adevarat.

 

Sursei politice au relatat, pentru STIRIPESURSE.RO, o discuție pe care premierul Tudose a avut-o ieri cu ministrul Carmen Dan. În ciuda recomandării venite de la premier, de a nu propune demiterea lui Despescu, Carmen Dan a ieșit în conferință de presă și a anunțat că a trimis demisia superiorului său. În acest context, premierul Tudose i-a sugerat lui Carmen Dan să demisioneze.

 

„Eu pot să-mi dau demisia dacă e nevoie”, ar fi spus Carmen Dan, potrivit surselor politice. Răspunsul lui Mihai Tudose a fost unul pe măsură: „Atunci dă-ți-o!”.

 

Miercuri, după anunțul oficial al premierului că nu îl demite pe șeful Poliției, Carmen Dan a mai avut o discuție cu premierul, după care a plecat spre Parlament. Nu este clar ce a făcut la Parlament, pentru că Liviu Dragnea este plecat din Capitală.

 

 

SURSE: stiripesurse.roReplicaRealitatea OltuluiZiarul de IaşiZiua de ConstanţaBună Ziua Iaşi.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Discuție tensionată între Tudose și Carmen Dan: "Pot să-mi dau demisia"/ "Dă-ți-o!"
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.