Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tudose: "Un ministru de Interne care mă minte în halul acesta... nu mai am ce să lucrez cu domnia sa. Dacă va fi lăsată, își va da demisia"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Mihai Tudose - Carmen Dan

 

 

 

 

Premierul Tudose susține că nu mai vrea să lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan, după ce aceasta l-ar fi „mințit”. Întrebat miercuri seara, la Antena3, dacă i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan, Mihai Tudose a spus că aceasta și-ar putea da demisia luni „dacă va fi lăsată”. 

 

Premierul se așteaptă, astfel, ca Liviu Dragnea, cel care o susține pe Carmen Dan în funcție, să se opună acestei schimbări, mai ales că președintele PSD și-a pierdut până acum cei mai importanți oameni-cheie pe care i-a impus în Guvern, începând cu Sevil Shaiddeh. 

 

„Minciuna” pe care Carmen Dan i-ar fi spus-o premierului se referă la faptul că dl. Cătălin Ioniță ar accepta să fie șef al Poliției Capitalei, ceea ce nu ar fi fost real. 

Premierul a povestit că l-a sunat personal pe acesta să verifice.

„Îmi permit să vă divulg supărarea mea față de doamna ministru. Am întrebat-o dacă e adevărat că omul acela (Cătălin Ioniță - n.n.) refuză. Mi-a spus că vrea funcția. L-am sunat.

- Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție (de șef al Poliției Capitalei - n.n.)?

Mi-a răspuns:

- Pemiteți să raportez. În cursul dimineții m-am prezentat la doamna ministru cu un raport prin care i-am spus că nu doresc această funcție. De atunci stau în anticamera doamnei ministru.

Un ministru de Interne care mă minte în halul acesta... nu mai am ce să lucrez cu domnia sa. Mi-a spus că e dispusa să își dea demisia, i-am spus că o accept dacă o dă. Dacă va fi lăsată, își va da demisia”, a spus Tudose la Antena3.

 

„N-am nicio problemă cu alți miniștri, nici cu doamna Dan nu aveam ieri. Azi, când m-a mințit, cu martori, mi-am schimbat părerea”, a mai adăugat șeful Guvernului.

 

Premierul a relatat că i-a solicitat șefului Poliției un raport despre situația cazului polițistului care a recunoscut că vineri a agresat doi copii într-un lift.

 

„Dacă judecam ca oameni normali, eu îi dădeam pe toți afară duminică seara, dacă eram ministru de Interne. Cazul e grav în sine. Când făptuitorul are și altă calitate, e cu atat mai grav. Sub imperiul momentului, când afli un caz de asemenea gravitate, te revolți. Când afli că e polițist, revolta devine furie și poate sub imperiul furiei iei decizia bă, ia plecati voi acasă toți. Dacă ai trecut de momentul acela, începi să te bazezi pe rapoarte oficiale”, a spus Tudose.

 

 

SURSE: RepublicaB1AdevărulRomânia LiberăRealitateacursdeguvernare.roeBihoreanulEvenimentul ZileiAntena 3Ziarul de Iaşijurnalul.roAK-24.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.