Jump to content

Opoziția vrea alegeri anticipate


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

parlament-1.jpg

 

 

 

 

 

 

Soluţia opoziţiei la criza politica actuală – alegerile anticipate, o idee avansată atât de liberali, cât si de liderul USR. Coaliția a fost ironizată pe Facebook de președintele PMP, Traian Băsescu. „Cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi, de ce nu, şi obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD - ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare”, îi recomandă fostul preşedinte succesorului său de la Cotroceni.

 

„Orice variantă pe care președintele o va contura, în urma căreia PSD va ajunge în opoziție, va fi susținută de noi. În măsura în care în urma discuțiilor cu președintele va apărea un nume de premier de pe partea dreaptă, îl vom susține cu siguranță. Noi considerăm că varianta decentă ptentru politica din România e cea a anticipatelor, e însă foarte dificil să ajungi acolo, dar nu imposibil”, a spus Dan Barna, președintele USR.

 

„Obiectivul nostru e ca PSD să nu mai fie la guvernare. Am decis ca mandatul delegației să fie solicitarea de alegeri anticipate în măsura în care e posibilitatea constituțională, PNL e pregătit să își asume răspunderea guvernării prin câștigarea alegerilor anticipate”, a spus și Ludovic Orban, președintele PNL.

 

 

SURSE: Digi24Ziua de ConstanţaDC NewsGândulTVR.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.