Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Peste 1.000 de tineri sunt anchetaţi de poliţie după distribuirea unui clip video pe Messenger


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

sharing.jpg?width=640&height=403

 

Compania Facebook contactează autorităţile atunci când consideră că pe reţeaua sa de socializare s-a comis o infracţiune. Acest lucru s-a întâmplat recent în Danemarca. Peste 1.000 de tineri, printre care mulţi minori, sunt anchetaţi de poliţie după ce au distribuit un clip video prin intermediul aplicaţiei Messenger.

 

În înregistrarea respectivă apar două adolescente cu vârste mai mici de 15 ani care fac sex. Cei care au distribuit clipul sunt acuzaţi că au încălcat legislaţia care interzice distribuţia de imagini indecente cu copii pe internet.

 

Cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor petrece cel mult 20 de zile după gratii, dar numele lor va rămâne timp de 10 ani într-un registru al persoanelor acuzate de infracţiuni de natură sexuală.

 

Ultimele mesaje au fost partajate în toamna anului trecut, dar acuzaţiile au fost făcute de poliţie abia acum deoarece este „un caz mare şi complex”.

 

Facebook nu poate vedea ce partajează cei care au criptarea activată în Messenger, dar în acest caz clipul respectiv a fost raportat de utilizatori care l-au primit.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.