Jump to content

Problema - Samsung Galaxy S4 Mini


 Share

Recommended Posts

- Nume:Tactu Ciobanu
- Ce problemă ai? Temperatura la telefon, 103°F, si se descarca singur.
- Ce model este dispozitivul cu probleme? GT-I9195
- O scurtă descriere a situației: Intru si eu uneori pe telefon cand ma plictisesc si ma trezesc cu telefonul descarcat ( ma gandeam ca cineva mi-a inchis telefonul dar defapt s-a descarcat singur ) si am scanat cu un program si am vazut ca am la CPU 103°F iar la a-2-a dimineata se repeta acelasi lucru...
- Poze cu problema (dacă se poate): Nu trebuie.
- Alte precizări: Astept intrebari.
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, AnxietyTBH said:

Nu pot sa iti zic altceva, dar esti prost. Ce iPhone ai vazut tu ca se sparge usor? 4, 4s cu spatele de sticla?

:))))))))))))))))))))))))) Ma faci sa rad =))=)) mane... am telefonu asta de 4 ani, totusi poate vrei sa ma dai in eroare sa ma gandesc eu... "cu spatele de sticla" 

Link to comment
Share on other sites

În legătură cu temperatura crescută, este ceva normal, deoarece principala cauză este nivelul de utilizare. Bateria telefonului, adeseori ne deranjează faptul că nu putem avea o utilizare intensivă a telefonului, însă această cauză este din vina noastră, pentru că deobicei încărcăm telefonul în moduri greşite şi în acest fel la fiecare încărcare viaţa bateriei telefonului scade. Cel mai important este să-ţi încarci telefonul cu încărcătorul dedicat şi să nu foloseşti încărcătoare mai puternice pentru că aşa vei scade din durata de viaţă a bateriei. Important este să laşi telefonul doar cât trebuie la încărcat şi să nu îl laşi toată noaptea la încărcat cum fac majoritatea, deoarece bateria se va degrada. Deci, în cazul tău va trebui să urmezi paşii de încărcare după ce îţi vei cumpăra o baterie nouă şi să nu suprasoliciţi telefonul prea tare deoarece multe aplicaţii, setări şi internetul în primul rând consumă foarte multe resure, aşadar supraîncălzindu-ţi telefonul.

Edited by Madalin
Greșeală gramaticală
Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.